dimarts, 25 d’agost del 2009

Coloms a la ciutat

Hola,

sou encara molts els que no coneixeu la meva faceta d`ornitoleg. Un entreteniment tan classic com típic de zumbats. Us ho menciono avui perque trtactaré el tema coloms. Sens dubte un bitxo asquerós y repugnant. Vist de lluny, ales roques de la costa, pot tenir certa gràcia. Però no hauria d`haver sortit d alla.

A sobre cada cop semblen més tontos. Com a mínim a Barcelona i en consonància amb molts votants de la ciutat.

Avui caminant per Gran Via Carles III, a l àlçada de Prat de la Riba, un colom que volava baix s`ha fotut una ostia contra mi. Contra el cap a l`alçada del front.

El molt puta ha pogut remontar el vol i rapidament d`ha camuflat en un grup que mejanva molles de pa que els donava una desequilibrada.

4 comentaris:

ddriver ha dit...

no has atropellat mai cap?? quan els xafes fan ploooffs, es guapu el soroll que fan

Unknown ha dit...

I les gavines?

Albert ha dit...

Jo, anant amb moto, he xocat amb el casc contra un colom i contra un pavo reial (sisi, un pavo reial, jo tampoc m'ho podia creure).

L'altre dia, una garssa es va fotre tal ostia contra la vidriera que dona al jardi que va quedar estabornida 1 minut i mig.

Ocells... unos más listos, unos más tontos... què hi farem.

Per cert, una chambteoria d'erradicació dels coloms no la tens?

Anònim ha dit...

Sensacional, Chamb un "alma gemela" m´apunto a la colombofóbia, i a la gavinofobia, ... son animals tan inutils i parasits com les comunidades autónomas que es beneficien del impostos que paguem els catalans. Tornant al tema ( perdoneu la disquisició) compte amb mí per el que vulguis. Gran idea ! ( de la trituradora ... en parlem ? ... jo penso que es millor reciclar enviant-los a Madrid ... ( jo pago el transport en AVE... lo pillas ? )