dilluns, 14 de setembre del 2009

cuidadu amb el Laporta

Hola,

a veure; imaginar que el Laporta és el princep Blau que ens portarà a la independència és molt bonic. Però, i em sap greu, no m en refio.

M`explico: ja Josep Lluís Nuñes va tenir la idea de presentar-se al parlament de catalunya aprofitant el l`empemta mediàtica que dona el Barça. Amb 80 o 100 mil vots es pot tenir un grupet parlamentari que amb una mica de sort dona la clau de la governabilitat. I per tant un poder brutal sobre la resta de grups polítics. I en el cas de les eleccions del 2010, posiblement la clau perque Artur Mas sigui finalment president.

Els aventatges que es poden treure de una situació com aquesta son inmensos. (mireu sino el Carod, que ja s ha fet patrimoni per retirar-se).

Francament, el tema nacionalista li va anar molt bé a Joan Laporta per arribar a ser president del Barça. I ara crec que vol repetir la jugada. Em sap greu però no crec que Laporta sigui un Prat de La Riba ni un Pujol.

5 comentaris:

Toy folloso ha dit...

La questió es sortir força a la tele, tú.

Jordi ha dit...

El que està clar, que no salvarà la nació catalana.

ddriver ha dit...

des de que es veu que no anira a la CGFRN ( CASA GRAN DE FEIXISTES RECONVERTITS AL NACIONALISME) es comencen a llegir molts articles d aquest estil

chamb ha dit...

driver, cony, tu no eres antilaportista??

el prblema del Laporta serà quan els mitjans comencin a treure les seves andancessss.

ddriver ha dit...

jo principalment soc antimadridista i anticonvergencia, si aixo no afecte els meus interesos tambe antilaporta