diumenge, 25 d’octubre del 2009

monges

Hola ,

mira per ón ara s esta fent famosa una monja d aprop Montserrat. Teresa Forcades es diu la elementa. No he vist tot el video que l ha fet famosa a youtube perque és massa llarg. Però la tia em cau bastant bé. Al principi creia que aviat la veuriem a Tele5 i finalment a l interviu. Però sembla que és una tia bastant seria.

VEs a saber que porta a una noia inteligent i amb bona carrera professional a tancar-se en un convent. Moltes històries fosques hi han d haver a la seva psique.

El que volia remarcar avui és un tema que no m`havia saltat a la vista. Aprop d un monestir sempre hi ha, a una distància prudencial, un convent de monges. El de la Teresa Forcades és a una cuatre o cinc kilometres de l abadia de Montserrat. Per tant és molt probable que en un punt intermedi, a uns dos de cada emplaçament , hi hagi una ermita semi-abandonada o un petit santuari discret i ben equipat.

Mireu si en soc d`inocent, que no hi havia pensat mai. És com allò de les majordomes dels capellans, que fins fa poc no havia caigut que era un eufemisme de "la dona del capellà".

És ben bé allo de de Cherchez la Femme.

1 comentari:

Salvador ha dit...

Deu ser per allò de la llibertat de cults.