dissabte, 7 de novembre del 2009

fills de puta

Si fas anar un home de 76 anys i mes de 100 kilos, sense cinturó, enmanillat i amb una bossa plena de trastos per una rampa, tens moltes possibilitats de que caigui de manera humiliant. Això és el que va passar amb Macià Alavedra. Perque a més venia d estar deu hores en un cublicle sense llum dins un autocar.

Tinc clarissim que si aquest home no fos català i nacionalista no hauria rebut aquest tracte. De fet n`hi han moltissims amb delictes evidents i públics que continuen caminant tranquilament per tot arreu. A alguns us sonarà el nom d`Alberto Cortina i Alberto Alcocer, que van confessar una estafa de més de cuatre mil milions de pessetes però que increiblement van aconseguir ser absolts per prescripció.

I el seu delicte és haver cobrat una comissió per intermediar en una transacció immobiliaria. Res menys que l`esport més practicat a Catalunya i España. Comissions que de fet, i contrariament al que s`acostuma a fer, van declarar i per les quals van tributar.

De fet em mateix Juan Carlos primero , rey de España, ha cobrat un bon nombre de comissions per acoseguir contractes per empreses espanyoles a païssos de llatinoamerica.

Si llegiu les memories del Pujol, l`episodi de Banca Catalana us recordarà aquest.

I el Mena, dient que li sembla bé.

Garzón, Mena, PSOE,.....tot plegat la mateixa brutícia fastigosa.

I la Chacón anant fotent la pota fins que acabarà fent alguna desgràcia....

1 comentari:

ddriver ha dit...

un deliquent es un delinquent i em sembla perfecte el tracte. Si fos un del de les rambles tots ho veuriem be.
Ostres tambe llegeixes Banner i Flapi????