dissabte, 17 d’abril del 2010

D`Islandia a Grècia.

Hola,

tema fort el del volcà d`Islandia. Ja és un païs que només seveix per jugar al Risk i poc cosa més. De bacallà ja en porten prou els portuguesos. I en el tema financer han organitzat una de les estafes més monumentals de tots els temps. Com que tenien una bona qualificació de risc com a païs, es dedicaven a captar pasta a un interès baix i deixar-lo molt més alt als anglesos i irlandesos per fer hipoteques.

I ara el tema del volcà, com en una novel.la del S XIX.

I no si si ho sabeu, però podem ser a pocs dies del final de l humanitat. Si el ritme de sortida de cendres, es manté durant deu dies més, el núvol serà tan gran que es començara a notar una baixada de temperatures a tot el planeta per efecte dels raigs solars que no arribaran a la terra. Les temperatures podrien baixar entre 5 i 10 graus de mitja a tot el planeta. El primer efecte sera una caiguda rapida de les plujes perque s evaporara molta menys aigua. Per consum de energia per calefacció, el preu del petroli es dispararà per sobre dels 2000us$ per barril des dels 80 actuals. De fet sembla ser que Rúsia ja esta acumulant tropes aprop de les repúbliques caucàsiques productores de petroli. I els EEUU tenen un pla d invasió llampec del Golf de Mèxic.

Poca conya perque la falta de desgel provocarà manca d aigua a les conques europees, i cap collita podrà prosperar.

Semblà però que hi ha una sol-lució. Taponar el vulcà mitjançant un bombardeig
massiu. Serien necessaries diverses bombes atòmiques que es podrien llençar des de submarins o bomarderds de la OTAN.

Les consequències es limitarien a la desaparició del 70% de la illa i a la evacuació total de la població. Que es parla que podria ser reallotjada en algun païs semi abandonat que els pogués encabir. S ha insinuat ja la zona del delte de l ebre, on hi han promocions semi abandonades d habitatges per estrenar. Suficients per rebre tots els habitants d`Islandia un cop aquesta desaparegui.
També Grècia podria vendre a la UE un parell d`Illes a tal efecte. Aixi compensariem l ajut que igualment s haurà de regalar als simpàtics grecs.

Jo casi m estimo més que vagin a Grècia, prous problemes tenen a les terres de l Ebre.

1 comentari:

Salvador ha dit...

A Andorra tot això ens anirà molt bé. Tindrem temporada d'esquí a l'agost.