dissabte, 24 d’abril del 2010

viatjar

com sempre em passa, el Monsó ha explicat molt bñe el que fa dies que penso.

EL tema aquest del volcà ha demsotrat que la gran part de viatjes de negocis son inutils. O més ben dit, son l excusa per pasar el temps i voltar-la. Fixeu-vos que els joves emprenedors que estan començant un negoci vitjen més aviat poc. Avui en dia per videoconferenca es poden organitzar reunions i presentar tot tipus de productes o serveis i no cal passar cinc dies a Frankfurt per vendre tornavissos. I mira que son cars els vols i els hotels. Jo conec un grupet de directius que es passen de promig dos o tres dies a la setmana i que en realitat amb dos o tres al mes n`hi hauria de sobres. Jo mateix he tingut clients a gran distancia i mai els he arribat a saludar en persona.

Jo crec que ara molts controladors de despesa tenen l opotunitat històrica d acabar amb un del origens de despesa més absurds.

Qui vulgui anar de farra que s ho pagui ell.

2 comentaris:

Salvador ha dit...

Tens tota la raó, la majoria dels viatges anomenats de negocis són completament inútils però serveixen per fer una mica de turisme a costelles de l'empresa. Que algun al·licient ha de tenir això de treballar. Entre viatges i reunions es pot passar el temps sense fotre brot donant la impressió de que no pares.

Jordi ha dit...

Totalment d'acord! Ja fa molt temps que ho penso això.