dijous, 2 de setembre de 2010

Blade Chicken

hola,

tots coneixeu la llegenda urbana segons la cual els pollastres de KFC no son tals pollastres sino ens essers semi sintètics de laboratori que no tenen cap ni plomes i que son alimentats les 14h per tubs que els injecten aliment.

Això és una falsedat. El que si és cert és que els KFC son centres d aliment dels replicants que viuen entre nosaltres. I estan atesos també per humanoides que han patit algun desajust en el procés de creació-fabricació.

Avui he anat al KFC del carrer Urgell, més amunt de la seu del PP a Catalunya.
Ja a la cua he vist que les indicacions als clients son mers pictogrames, sense cap lletra d`alfabets humans. M`ha atés una noia que havia estat projectada com a guapa però que finalment havia fallat de caderes en avall i en els ajustos del rostre. I com que no donava els standars de bellessa, la destinen als KFC. Es deia Eveyón A. , que sospito que és més una matricula que un nom. Tenia faccions entre filipines i mayes. Parlava un idioma semblant al castellà però amb accent anglosaxó i vocabulari d`influències llatines i catalanes. Com que deuen anar amb xips reciclats, ha tingut difultats per entendre la meva resposta a "original o crujiente?", que he hagut de repetir tres cops probablement perque jo pronunciava la paraula "original" en català. Finalment però he acosneguit la meva dosi de tres peces de pollastre, una pepsi i un sobre de patatetes.

M heposat a menjar en una taula amb tamborets i des d alla he anat observant els replicants que entren allà a repostar. Heus aqui alguns exemples dels que he vist;

-Sra gran presuntament elegant a l antic estil de sra de Barcelona acompanyada per boliviana que la porta del bracet amb cara d`odiar la sra. La dona porta ulleres de sol sense motiu aparent.

-grup de replicants femenins de tamany micro amb façana filipina. Destaquen per una veu particularment aguda i per comunicar.se entre elles amb el mateix idioma que les maquines de fax.

-secretaries d oficines adjacents però que ni estan bones ni ho intenten. Externament vesteixen com votants d`Iniciativa. Llegeixen el Cuore.

-replicants estrangers de més de 70 anys i pell blanca que vestien com boy scouts. Havien baixat del Bus turístic i ja sabien per fabricació del disc dur, que davant hi havia un KFC.

i molts més, però no us vull espantar. Estan entre nosaltres i cada dia son més.

1 comentari:

Jordi ha dit...

El xip d'entendre les paraules per aproximació no el deuria tenir activat. Ho dic per allò de original, que en català o castellà tampoc no són tant diferents. Bé, aquest tampoc fan molt l'esforç d'entendre't...

El grup de replicants femenins de tamany micro amb façana filipina no portaven el mòbil endollat i amb música de perrea-perrea a tota pastilla??

Les secretaries llegeixen el Cuore perquè el regalen el diumenge amb El Periòdico de Catalunya!

Molt bo el post!