diumenge, 28 d’agost del 2011

President Barrera

Ha mort als 94 anys Heribert Barrera. El primer president del parlament recuperat.
Un honorable i digne president que mai va ser vist mastegant xiclet i amb auriculars a la llotja del camp del Barça.


Quan vaig sentir la notícia vaig pensar de seguida que els fills de puta habituals recordaríen un episodi en que "el País" (és a dir els socialistes), el va acusar de racista arrel d un llibre-entrevista. El llibre no l havía llegit practicament ningú dels que el van acusar, però aixó no va frenar una sèrie d`incidents desagradables que no s haurien d haver permés.

He vist per la tele un moment en el que el president Barrera sortía d un acte públic i un grup de estrangers (hindús i moros basicament), l`insultaven i sacsejaven. M ha fer molta ràbia, però m adono que avui en día això ja no passaría. Ni els estrangers gosaríen fer-ho i si ho provessin seríen convenientment mantinguts a ralla per les forces d`ordre públic. Bé que ho provarién els esquerranosos habituals d`incitar a la violència quan els convé. Però ara ja els tenim més controlats.


Avui en dia crec que ni Dolors Camats acusarà Barrera de racista i feixista. Tampoc hi poso la mà al foc , però.



1 comentari:

Dessmond ha dit...

El seu propi partit el va deixar a la seva sort, perquè estava més encaparrat a fer d'alumne avantatjat del socialisme tronera. El Grup Hayek li va organitzar un acte de suport i després en vam impulsar un de més important via la Fundació Catalunya Oberta. En Pujol no ha estat mai de dretes, va dir. Aquí hi ha la crònica: http://www.hayek.cat/modules.php?name=news&idnew=101&idissue=31
A.C.S.