diumenge, 20 de novembre del 2011

llistes electorals

hola,

resulta entretingut agafar totes les paperetes de partits que es presenten. A vegades ho faig i llegeixo tots els noms dels candidats. A vegades he trobat algún nom conegut, i sovint n hi han que resulten sorprenents.

M ha cridat l atenció;

- molt neutral el Sr. Jimenez Villarejo tancant les llistes d`ICV. No vull ni pensar quina escandalera es montaria si algun fiscal tanqués llistes de CiU o PP.

-El Jordi Coca que va davant el Jimenez Villarejo deu ser l escriptor. Tant bon escriptor com personatge negatiu i pessimista.

-No he vist llistes de Falange, Fuerza Nueva o grups així. Deuen ser tan pocs que ni es poden organitzar.

-M ha sorprès que no hi ha llista de Ciutadans. Ells que son tan espanyolistes resulta que només participen a les eleccions catalanes. Un cas de psicoanalista.

- La i entre els cognoms només hi és a les llistes de CiU i ERC. PSC i ICV ni ho dissimulen.

-Del PSC veig que posa CARME Chacón. Ja m extranya que ho tingui així al DNI, estic segur que no. El Zaragoza s ha assegurat de sortir, així te un sou 4 anys i va sumant anys de cotització.

-La llista del PSC la tanca una tal Montserrat Colldeforns i Sol. És la única "independent" de la llista i amb la "i" entre cognoms. Deu ser un personatge, però no se referent a que.

-Em fa gràcia que els "pirates de Catalunya" tinguin independents a la llista. De fet ser del partit pirata ja equival a ser "independent" de tot.

-la llista de PxC la tanca un tal Miquel TArin, que suposo que no te res a veure amb el periodista.

-Vaja un element que tria ERC per tancar la llista, l inefable Miquel Sellarés.

-Em pregunto a que aspiren a la vida uns que es diuen "Unificación Comunista de España".

-No entenc el tema dels suplents. Alguns no en tenen i d altres en tenen 10.

-Suposo que trigarem a tenir vot per Internet, i més després de l experiència del referèndum de la Diagonal. Si que crec que les llistes haurien d`anar amb una mini foto , com de perfil de facebook, al costat de cada nom. Ja em veig noies rosses i llavis insinuants a totes les llistes.

En fi, que ens agafin confessats.

1 comentari:

Toy folloso ha dit...

Em pensava que havies demanat la Casera, company.
M´ha fet gràcia el teu anàlissi.
Sortia el de Ciutadans al Sálvame o la Noria, ara ja ho entenc!.