divendres, 16 de febrer del 2007

chamb discomoments (2)

Després de dos mesos d`abstinència ahir chamb va tornar a una sessió de T en Dijous.

La megacamarera esplendorosa. Només veure-m de lluny em va somriure i de seguida em va servir la meva beguda preferida.

Em van pasar dos episodis d`aquells que només et passen al T.

1) ja després del tercer cubata vaig començar a xerrar amb una morena. Catalana, simpàtica, bastant guapa i atractiva. La vaig convidar a un cubata i ens vam apalancar a la barra, jo assegut en un tamboret i ella dreta. Mentre xerravem li posava la mà a l`esquena i al cul successivament. Al cap de poc va apareixer un conegut seu del dijous anterior. Ella estava la mar de cofoia de tenir un tio a cada banda. L`Antoniu, que aixi es deia, també la sobava. En un determinat moment vam coincidir les mans dels tios a l`esquena d`ella. Em va fer bastanta angúnia , la veritat.
La conversa a tres bandes era animada i divertida, ni que fos per les tajes que portavem tots tres. S`els va acudir d`anar al Luz de Gas i van dir d`anar els tres en taxi. Jo vaig dir que no, que anava en moto però que segur que hi anava. Ells van protestar diuent que segur que els deixaria penjats. Va ser aleshores quan em va agafar el punt d`oferir el meu DNI com a garantia. Ella primer va acceptar però després ja va dir que no calia. Jo vaig insistir i em vaig treure de la cartera el carnet del Barça. La noia va dubtar un moment i al cap d`uns instants m`el va retornar.

Va ser aleshores quan Chamb va descordar un botó de la brusa de la morena, li va obrir una miqueta l`escot i li va posar el carnet del Barça dins el sostenidor, prometent que ens veuriem al cap de poc a la primera barra del Luz de Gas.

I com que no hi vaig anar, doncs m`he quedat sense carnet.



(a partir d`aqui la nit es va començar a complicar, demà us explico el discomoment dos)

4 comentaris:

Oriol ha dit...

chamb, això un pericu no ho faria mai, entregar el seu carnet de soci. Ni en broma!!! jajajaja.

Pd40 ha dit...

XDDD Suposo que el discomoment 2 ha de ser espectacular per deixar els carnet al pitram de la morena XDDD Ja tens pensada l'estratègia per recuperar-lo?

chamb ha dit...

companys,

un perico borratxo fa les mateixes coses que un culé borratxo, n estic convençut.

per recuperar.lo només tinc una alternativa. Tornar al T dijous que ve.

S`accepta ajuda.

Pd40 ha dit...

Ajuda? XDDD si vols et passo l'himme en mp3!!