dissabte, 25 d’agost del 2007

chamb retorna

Ja va , ja. Ja he tornat de le vacances.

El millor ha estat els inmensos plats de peix fresc a la platja del camping. Al ser a 5 min de Palamós era sempre bonissim. Regat evidenment amb Martin Codax.

Que bé m`ho passo en dinars aixi i després estirar.me a la vora del mar i adormir.me sentint les ones.

Per sopar sempre al restaurant del camping, plat combinat de llom, ous ferrat i patates per tothom. I per a mi un litre de sangria. Els meus amics que anaven a Platja d Aro tornaven sempre amb el nens bruts i histèrics. Jo a dormir a quarts de 10.

El dijous em van presentar una separada de quaranta i pocs.Pija i empresaria que és com m agraden les dones no llatines.

Constato altre cop que el païs s en va a fer punyetes. El camping estava al 60% de la capacitat, a Platja d Aro hi han moltissims locals i apartaments per vendre o llogar. I a sobre avui vinc a Igualada i m assabento que hi han cuatre kebabs.

Ni l `imperi Inca va caure tan rapid.

4 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Per venir a cinq minuts de Palamos et caldría omplir una instància i lliurar-la a l´Oriol o a mi mateix.
A canvi, rebràs una guia de on el peix te frescura natural o de congelador, de on et poden disparar un reguetón (arcades), i de les cales on admirar les tangues fetes amb menys roba.
Per cert, la carn dels kebabs es d´origen alemany.

Dessmond ha dit...

I avui, en llegir que la independència arribarà exactament el 2014, amb aquesta precisió de bomba de rellotgeria, veus més clarament que les teves sospites del desastre són més que fonamentades.
Bona reentré. És l'únic que puc dir-te.

Oriol ha dit...

Ben tornat. Al treumal o al Eurocamping?
L'esperança és que s'acosti una crisi econòmica, la llista de parats sigui inmensa i tornem a ser el cul de la Unió europea, de manera que rebem moltíssimes subvencions.

chamb ha dit...

Hola Oriol,

vaig ser al Internacional de Calonge, no se si és l`eurocamping.

Esta bé, dona el pego. Tot i que a mi m agrada més el Cala Go-go.

Jo crec que la crisi esta bastant per aqui ja. Molta gent esta treballant per 700 o menys euros.