dissabte, 18 d’agost del 2007

chamb vacances

des d`un bungalow de la costa brava prometo abundar en dos chamb temes que s`em reclamen de molts racons entre fraga-maó-salses-guardamar;

-el perque de la meva fixació en Dolors Camats

-l`altre no el recordo ara mateix.

uns avenços;

No he trobat ara el retall del diari electrònic, però vaig llegir que la Camats va anar al funeral per Mòssen Xirinacs sense entrar cap moment dins la basilica de Santa Maria del Mar. És ben bé com anar a veure el Barça i quedar-se fora, davant les portes. Només els ecosocialistes son capaços de capullades així. La buidor del no res sobre el no res.

Tot i que de fet millor que amb la seva presència no insultés la bellesa eterna de Santa María del Mar.


L`altre dia vaig treure un Pugdellivol assedegat d`aventures. Li vaig prensentar una tremenda mulata amb qui va acabar embolicat. I va acabar també amb dos espectaculars chumetons al coll. Va estar tot l endemà posant-se cremes i gel. Al vespre tenia que anar a casa als sogres. El tema piscina el tenia solventat perque esta recent operat de la vista.

Ja us explicaré si l`han pillat.

De llibres m`emporto un d`història precolombina (1491 una nueva historia de las americas antes de Colon) i les memories del general Omar Bradley.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Xamb estimat,

Ara et dediques a treure a pixar a tot quant Puigdellívol se't travessa al camí???

Quan et veuré et fotré un parell d'hòsties ben donades i amb la mà ben plana. Que sé que t'agrada.

El veí de dalt ha dit...

Ai mare meva, que les tindreu amb la Cruella que és dona de "armas tomar"!

Dessmond ha dit...

És pot ser més fantasma que aquesta Camats? Resposta: sí, si ets ecoplasta de cap a peus.
Aquest anticlericalisme de pandereta fa riure i plorar a parts iguales. Aquests encefalogrames plans ténen conselleries. I després ens estranyem que s'ens fonguin els ploms!.

Chamb,
Gràcies pel teu suport a tots els Puigdellívol. Crec que hauries de convertir-te en ONG de referència: Puigdellívols Sense Fronteres.
Té el risc que un dia pugui caure-hi la Camats, però no per aquest motiu banal has de desistir en muntar aquest projecte tan vital de país.

Hanna B ha dit...

chamb, fes el favor de desconnectar!!! ;)
es molt curios això de la tal dolors camats. fa quatre dies no sabia ni que existia i ara la sento/veig per tot arreu!!! no formaràs part d'alguna mena de campanya refinadament obscura al seu favor?

chamb ha dit...

Dess,

bona idea això de la ONG puigdellivola. Un altre projecte de futur.

Hanna,

a que era millor l existència sense saber de la Camats?