divendres, 7 de setembre del 2007

Atracament

Hola,

els qui em coneixeu ja sabeu que fuig sempre d`arguments demagogics i populistes.

Llegiu si us plau la notícia que explica com unes nenes rumanes van atracar un expresident del parlament de Catalunya , que te 90 anys.


Alerta als Mossos

A la noia --que havia utilitzat un foli per tapar la ranura per on sortien els diners-- li van caure diversos bitllets, i això va fer que Barrera s'adonés que li estaven robant, i quan aquest es va ajupir a recollir-los, la noia, acompanyada per altres menors, va fugir corrents del lloc amb 150 euros.

Barrera va entrar a la sucursal per explicar els fets. Des d'allà mateix es va alertar la policia autonòmica, que després de rebre la descripció de l'autora del robatori, la van poder interceptar en un carrer pròxim amb les seves companyes, també menors d'edat.

Durant el registre a la comissaria, a les noies no se'ls van trobar els diners sostrets. Tot i així, van ser posades a disposició de la Fiscalia de Menors, que va deixar la detenció sense efecte i va entregar les nenes als seus pares.



O sigui les nenes amb els pares i els pares tan amples.

Ja te collons eh¡¡¡ si a rumania robes un Ceaucescu (o la moneda que tinguin aquells mantes) segur que et cau una somanta d`osties al carrer mateix.

Catalunya ja no te ni la dignitat de defensar els seus presidents.

1 comentari:

Toy folloso ha dit...

Els grans lladres deixen fer la viu-viu als petits.