dimecres, 28 de novembre del 2007

Bascos

Molt es parla avui de que la Maleny Alvarez va salvar la moció de reprovació gràcies als PNB i al BNG. Això demostra perque va servir l`invent aquell de
la "declaración de Barcelona", del poc enyorat Pere Esteve.

Sovint penso que el millor motiu per demanar l`independencia és desempallegar-se de Bascos i Gallegs. Els segons son liants i embusters. Ens venen peix molt normalet com si fos caviar, quan el poc bo que treuen s`el queden ells. Son especialistes en fer-se la victima i viure de subvencions i almoines. I traidors, son molt traidors.


I pitjor els bascos, l`unica societat matriarcal de l`hemisferi nord. Son una màfia tancada que només fa negoci entre ells. I no és que siguin cap maravella treballant, sort van tenir d`anar a rebufo dels anglesos.Ja em direu si coneixeu alguna empresa catalana que s hagi instalat amb èxit al païs basc.
Recordeu la mala llet del Goicoechea entrant al Maradona o al Schuster. Això son els bascos basicament, i poca cosa més.
Algú em dira que cuinen molt bé. Jo responc que és la manera que han inventat les dones basques de tenir els seus homes tancats i esclavitzats.

A nivell econòmic son la pitjor rèmora que tenim juntament amb andalusia i extremadura.

Aneu esperant solidaritat de bascos i gallecs aneu....

4 comentaris:

Dessmond ha dit...

Jo avui també he pensat en aquella cosa del Galeuska. Ha donat resultats sorprenents.

Mikel ha dit...

Discrepo en dues coses , els galegos el bon marisc no s´el queden per ells , l´envien a Madrid , sense dubte a MAdrid pots menjar el millor marisc de Galicia.

Les empresas catalanes al Pais Basc no s´instalan perque rapidament reben la carteta d´Eta amb l´impost revolucionari , no perque no hi hagin oportunitats de negoci.

En tot lo demes estic basicament d´acord amb voste.

Anònim ha dit...

Molt bé, senyor Xamb. Encara hi ha qui s'atreveix a discrepar del pensament únic.

En altres temes, però, el seu silenci total el delata :-)

jaume ha dit...

conec massa bé el rotllo del pais basc i em refermo en que són una colla de castellanots (semana grande vino morcilla y toros) als qui els va bastant bé el seguidisme que ells fem gratuitament desde CATALUNYA. Estic segur que no ens ho agrairan mai.