dissabte, 17 de novembre del 2007

chamb a Argentina (6). Detalls.

Algunes notes que vaig pendre.

1) estaven en un hotel al costat d`un resacacels dels anys 30 estil batman. Es diu Cavana o Cabana. Esta construit al costat d`una esglesia. Es veu que a una millonaria americana (dels EEUU vull dir) li van prohibir casar-se per l`esglesia perque era separada. Com a venjança va comprar el terreny y va fer construir el rascacels just davant de la esglesia on no la van deixar casar.

2)Ser català esta ben vist a Argentina. Per entrar a discos o bars abarrotats, el nostre soci argenti ens portava per la sortida i fotia el rollo que erem "un grupo de emopresarios catalanes". I tots a dins. (també influenciava els 50 pesos de propina,aixo si).

3) Els meus socis van diariament de putes. Un d`ells l`endemà va a misa per aconseguir el perdó. (l`obté rapidament perque mai s`hi esta més de cinc minuts).

4) Un dia anavem en taxi. Dos catalans al darrere i un argenti al davant. Mentre els catalans parlavem per movil (funcionen perfectament sense fer res ) vaig sentir que el taxista li deia al nostre amic ,"que catalan mas lindo hablan sus amigos¡¡¡, precioso idioma es.". I mira, em vaig emocionar una mica.

5) Un jugador normal de la primera divisió argentina por cobrar entre 100.000 i 150.000 us$ per temporada. Sent aixi es normal que a la que destaquen una mica volin cap Europa.

6) a Buenos Aires es normal veure indigents dormint al carrer, molt mes que a Barcelona o qualsevol altre lloc`d`Europa. També és normal que estiguin llegint abans d`adormir-se.

7)Un dia vaig estar caminant una hora i mitja. En el mapa de la ciutat (part central eren dues cuadricules de les 56. Normal si pensem que hi viuen entre 12 i 13 milions d `habitants.


amb aixo ja casi estic del tema argentina, només falta la foto de la Kenia.


este uau, que les vaya bien

4 comentaris:

Anònim ha dit...

estimat: diu molt poc en favor dels teus socis el que cada dia vagin de putes.
una abraçada.

chamb ha dit...

estimada,

tampoc fan mal a ningú.

Joan Safont ha dit...

Els meus pares acaben d'arribar d'Argentina, i he vist a les fotos que han fet pobres als bancs, fills o nèts de catalans que se'ls acostaven amb "carinyu", etc...

Mikel ha dit...

els diners obren totes les portes ;-)