divendres, 16 de novembre del 2007

chamb a Buenos Aires (4).Nit amb Kenia.

hola,

les llarguissimes reunions de negocis, visites socials i esdeveniments varius m`han obligat a continuar amb el meu dietari un cop retornat a la nostra deseseperant catalunya.

Vaig estar el dimecres al partit River-Arsenal. Hi havia molt ambient era una semifinal d`una copa semblant a la UEFA. Mal rollo al final perque els locals van perdre als penals.

Però anem al que més us interessa, el tema Kenia. Vaig organitzar per dimarts a la nit una trobada entre el meu grup i set (7) dominicanes, entre elles la Kenia i sa germana. Els argentins estaven aterroritzats per si els veia algú conegut. I dels catalans un estava semi depre perque fa poc que la seva dona l`ha deixat pel professor de tenis. Total que va ser una mica desastrós perque els molt cabrons van fotre el camp a la francesa i em vaig quedat sol amb les dimonies caribenyes. Tampoc va passar res, van canviar totes de taula a la recerca de nous turistes deambulants.

Jo em vaig quedar amb la kenia i una que no tenia permís oficial per estar en aquell bar. Li vaig donar 200 pesos a aquesta noia per compensar les molesties. Al cap d`una estona em van trucar als socis; estaven sopant al Barri de Chacarita. Alli vam a anar en taxi fent manetes. Vam sopar com si fossim novios. He de dir que es va integrar molt bé en el grup. Es va limitar a respondre quan li preguntaven.

En acabat els altres van tornar al black a buscar putes, i jo i la kenia vam anar al hotel. Es costum que es registrin com a clientes de pas, els fan ensenyar el passaport i tot. Haig de dir que el moment d`estar a recepció va tenir el seu morbo. I és perque en aquell moment havien arribat un grup dels USA. Com que els homes s`els feia la boca aigua i les dones la miraven amb odi, el recepsionista nocturn ens va fer passar per davant de la cua.

No espereu gran cosa del que va passar a l habitació. Va estar contentissima de poder utilitzar la super dutxa. Em va dir que a les cuatre hauria de marxar. En poca estona la vaig convencer que es quedés. Vam estar xerrant i al final em va explicar la vida i miracles d`ella i la seva germana i de les amigues que havien vingut. Em va revelar també el nom real de totes elles i com havien arribat on eren.

Només em van decepcionar dos detalls; 1) els pits eren més petits del que jo esperava, feia servir sostenidors amb rellenu. 2) no em feia petons a la boca.

La part més divertida va ser la sessió de fotos, tots dos ens ho vam passar bé i va ser l estona que vam riure de debó.

Després vam dormir abraçats, jugant a ser una parella real.

L unic moment xungo va ser quan va trucar la meva novia d europa quan eren les set i ens va despertar. Em vaig sentir una mica culpable.

Vam esmorzar junts, casi sense parlar.nos i sense mirar.nos als ulls.

Abans d acomiadar.nos em va donar una foto carnet seva. Us volia publicar part de la serie fotogràfica, però va succeir el que anomeno ; EL SUCCÉS DEL TRAVESTI, que us explicaré demà.

1 comentari:

El veí de dalt ha dit...

Vaja "pajaru tanguero" estàs tu fet...