dimarts, 21 d’octubre de 2008

Obama

http://wonkette.com/assets/resources/2008/03/sarah_palin_ap.jpgDoncs sembla que haurem d`aguantar un clinton2 durant uns anys.

Particularment a mi no em fot gens de gracia ni m`en refio ni un pel. Esta enamorat de si mateix i s`escolta quan parla. EM voldira equivocar , però te la pinta de ser un Zapatero a lo yankee. Es molt guay i queda molt bé, però no te ni puta idea de res.

Nixon deia que Kennedy era el que els americans volien ser. I ell, Nixon, era el que els americans eren en realitat. Potser ara el problema es que Obama és el que volen ser els americans i McCAin es el que eren. Particularment veig els americans perplexos, a la catalana.

Una cosa bona que guanyi l`Obama és que allunya la Palin de la presidència.

Que per cert, definitivament trobo que esta molt bona.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

En McCain ja ha tingut mala sort amb aquesta Palin. Li ha fotut la campanya enlaire! Jo no sóc ni de l'un ni de l'altre! Que vols que et digui. Aquí ho apanyen tot amb dues setmanes frenètiques de campanya i allà van camí dels sis mesos!! Per flipar!!

Anònim ha dit...

La veritat és que na Sarah té un "morbazo": dona madura, els collons ben posats, mirada que et fon...Al llit deu ser un volcà...