dilluns, 18 de maig del 2009

celebració

Hola, parlem avui altre cop de temes indignants;

s`ha posat de moda entre politiquillos i periodistes anar dient que les celebracions del Barça no es podran fer a Canaletes sino en algun altre lloc. I ells qui cony son per dirigir la gent? qui té autoritat moral per dir on podem celebrar i on no? quina puta mania de paradis comunista que tenen.

Si la gent vol anar a Canaletes , que hi vagi. I si hi han gamberros que fan el bestia, que actuin els mossos. I si hi han trencadisses que paguin les aseguradores. Collons, que els lampistes i paletes també tenen dret a treballar. Ostia ja.

I atenció als llocs que proposen;

1) El Forum. Que hi vagi sa mare. No hi vaig anar aleshores i no hi penso anar en ma vida.

2) Fonts de Montjuic. En un lloc fosc i deixat de la ma de deu no hi aniran més de 10 persones.

3) El Camp Nou. El camp es per jugar, no per celebrar. I com volen que hi vagi la gent? en metro?


Encara com no s els acudeix el camp de Montjuic o el nus de la trinitat.

3 comentaris:

Salvador ha dit...

Als mediocres sempre els encanta donar ordres, i com més estúpides millor, així es fan la il·lusió de que serveixen per a alguna cosa.

Jordi ha dit...

Tinc una proposta millor: el castell de Montjuic, que està molt ben comunicat...

Hanna B ha dit...

les rambles són massa estretes. el millor que podrien fer l'hereu and company seria enderrocar tota la espantosa zona universitaria i muntar una gran explanada allà per a celebracions culers.
chamb, els veins de la zona forum lamentem la teva intolerància cap al nostre territori. vine un dia i dona't un garbeo per la platja del fòrum, que és d'una horripilància que val la pena veure.