dijous, 7 de maig del 2009

seeeeeeeeee, seeeeeeeeeeeee

hola,

ahir, al minut 90 jo estava demanant la rescició del contracte del Alves (tant dificil és centrar DINS l area gran?), el cessament de Guardiola (que fotia abraçat al Hiddink a deu minuts del final?) , la dimissió del Laporta (tenia algún motiu però no el recordo) i el trencament del tripartit (és un costum). L`amo del bar em mirava amb mala cara.

i després crec que va ser el moment que a Catalunya s`han trencat més vidres. Jo era a una taula a primera fila i ens va venir al damunt una avalancha humana (no allau, avalancha) que ens va fer caure TOT al terra. Crec que em vaig morrejar amb un tio. I del que estic segur és que vaig veure un element aprofitant per fotre la ma al cul de la meva xicota. El vaig empenyer, i finalment ens vam abraçar.

De seguida que es va acabar el partit vaig anar correns al Prat, tot i que al arribar em vaig adonar que faltaven sis o set hores perque arribessin, i per tant vaig girar cua cap a Barcelona.

No diré si vaig ser jo o no, però més d`una mamada hi va haver conduint per la gran via mentre feiem sonar els claxonns. (fer.la jo no eh, vull dir que me la fessin).

En fi, que deu n`hi do. Avui a les 10 del matí encara falten tres companys per arribar, un altre ha arribat directe de canaletes i un darrer està a la comisaria de les corts esperan que el reculli la dona.

Si hi han dos equips odiosos al mon , son el Madrid i el Chelsea. Que bé que els ha estat.

2 comentaris:

òscar ha dit...

dia gloriós, i no parlo de la gran via!

El veí de dalt ha dit...

Oleeeeee, oleeeee, oleeeeeee!