dijous, 4 de febrer del 2010

Montero

Amics tots,

avui ha estat un dia per recordar en la meva historia. Finalment he estat capaç de veure el tap ilegal de Vrankovic a Montero. De fet no va ser un tap sino que senzillament va treure una pilota que entraba. Un robatori de la màfia europea del bàsquet.

En aquell infame dijous vaig anar a un bar amb un amic. La primera part va ser tant horrorosa que vam decidir anar ja al T i omplir-nos a cubates.

Quan ja en portava tres vaig sentir que una camarera, la mega-camarera no , cridava "lladres¡¡, lladres¡¡¡" mirant una tele petita sota la barra. ( en honor a la veritat haig de dir que deia "ladrones, ladrones".

D`aixo en farà uns 15 anys, i mai de la vida havia volgut veure l`infame jugada. Sempre canviava de canal o apartava l esguard.

I no és una bona idea ignorar les infàmies.

I per cert, l equip d enguany del Barça de Basquet podria jugar perfectament a la NBA i no seria el pitjor equip.

I tots atents a l`edició especial de Nouchamb "Mos hem anat en orris".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que almenys hem apres. Al 96 vam ser tan idiotes que vam signar l'acta (únic document jurídic vàlid que reflexa la realitat d'un partit). ALmenys ara l'hem signat sota protesta, pel qual la nostra apelació pot ser tinguda en compte.

Respecte al que dius sobre l'NBA, fa anys que el barça-madrid-CSKA-Panathinaikos-Maccabi-TAU serien equips que es classificarien per a Playoffs de l'NBA cada any.

l'NBA està molt sobrevalorada.

Anònim ha dit...

Quan va passar això jo era petit i no recordo com vaig reaccionar, però a casa m'han dit que em vaig posar com un boig. Que la història no es torni a repetir per segona vegades i ens donin com a vencedors en el partit contra el Partizan.

ddriver ha dit...

el futbol aeri es per nenes