divendres, 29 de gener de 2010

Delta 0 estava dinant

Hola,

les meves fonts de la Horta de Sant Joan em segueixen donant dades de primera ma.

Mai me les han ocultat, però tampoc volien fer sang de la desgràcia. Però a mesura que els consellers van mentint més i més, es van escalfant. Creieu-me que tot s acabarà sabent.

Quan l`estaven buscanr, el famós Delta 0 estava dinant. Concretament al restaurant Miralles. D`això en son testimonis la gent del restaurant i altres clients. Va ser un alcalde de la zona (no el de Horta) que va irrompre al menjador a crits i els va avisar que s`havia revista el foc i que hi havia gent atrapada en situació molt perillosa.

De fet el nombre de persones en perill va arribar a ser de unes setanta. Es van fer evacuacions amb bombers i agents agafats als helicoptes. I fins i tot un dels aparells va quedar mig cremat.

La versió del llamp va ser sempre una mentida. Conec un testimoni, amb nom i cognoms, que havia manifestat des del primer dia que ell havia estat on havia caigut el llamp el dia del foc, i que alla no havia començat.

El motiu de tanta mentida i engany no el se ni m el puc imaginar. Però aquesta gent (els dos consellers d`IC) son indignes del càrrec que ocupen.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

estas segur del que dius?
de debò ho dius perquè altres menteixen?

Nahim ha dit...

Chamb, he vist el teu comentari a E-Notícies i al teu blog. Si és veritat el que dius s'han de convocar tots els testimonis i qui tingui de pagar que ho faci. Una altra cosa és l'administració, que sempre fa mans i manigues per defensar el seu cos de funcionaris. S'ha vist amb en Saura, amb els mossos quan ara farà uns anys atonyinaven als estudiants. És una vergonya! Costa tant dir que s'ha equivocat? Avui he vist les declaracions de l'Olga Lanau i és vergonyós com ha fet xantatge emocional a Catalunya, diguent que el senyor aquest estava destrossat, però que seguia treballant (Segueixes treballant si estàs destrossat? Per favor!). Salutacions!

Moi ha dit...

A vore valent, deixa de rajar i ves-hi ara mateix al jutjat a explicar-li a la jutgessa que instueix el cas això que dius amb la boca tan gran.

chamb ha dit...

Mire Moises,

tot això que conto ja ho sap de manera fefahent qui ho ha de saber. Començant per els dos consellers afectats. I porbablement ho sabien des del començament.

Anònim ha dit...

Hi there!
I would like to burn a theme at here. There is such a nicey, called HYIP, or High Yield Investment Program. It reminds of financial piramyde, but in rare cases one may happen to meet a company that really pays up to 2% daily not on invested money, but from real profits.

For quite a long time, I earn money with the help of these programs.
I don't have problems with money now, but there are heights that must be conquered . I get now up to 2G a day , and I started with funny 500 bucks.
Right now, I managed to catch a guaranteed variant to make a sharp rise . Visit my web site to get additional info.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

Anònim ha dit...

ets un mentider

Anònim ha dit...

Si tens proves, ves i denuncia-ho. Si no, calla. Perquè és molt fàcil difamar i escupir mentides. Però no et sortirà gratis. Si no rectifiques et pot caure una denúncia per injúries.

chamb ha dit...

anònim;

chamb ha dit...

Anònim

si no poses ni el teu nòm, calla tu.

Això de la denuncia per injures suposo que ho has après de la Belèn Esteban.

Imbècil.

Anònim ha dit...

Otros dicen que estaban comiendo en el parador de Tortosa Boada y delta0.

Unknown ha dit...

no dineu vosaltres quan treballeu? Empalmeu? no dormiu a cas? mentre no s'apagui que ningú mengi ni dormi?? Com?

Sabeu què?.... els bombers diran: el pròxim cop que cremi tot i que us bombin, de fet, alguns ja ho pensen

Anònim ha dit...

porc malparitt!!!! T'enviava de pet al foc!!

Anònim ha dit...

Ets un titella més!

辣妹護理師俱樂部影片 ha dit...

賭神小古課程
賭博網站
賭場黑名單
賭金
豆豆聊天室
財神現金板
財神現金網
財神娛樂
財神娛樂城

網路校園美女寫真 ha dit...

一夜情貼圖片區
任你博娛樂城
信用板
女主播偷吃被抓
女主播自慰影片
女主播抓姦直播
女性高潮
娛樂城
娛樂城代理賺什麼