dissabte, 13 de març del 2010

chamb tele

hola,

un dels temes tabú a la civilització occidental cultivada és la tele. M`explico; som molts els qui mirem poc la tele i encara reconeixem menys el que veiem. Però no us vulgueu enganyat a valtros mateixos i menys encara a chamb: tots mireu la tele, i no només el Barça.

Heus aqui doncs el que mira, realment, chamb;

1) un culebron a Antena Nova que es diu "El càrtel de los sapos". És sobre narcotraficants colombians. Apasionant.

2) "grandes obras del SXX". Ho fan a la sexta i jo ho miro els dissabtes (crec que fan cada dia). Va sobre grans obres d enginyeria civil. TIpus GOlden Gate i tal.

3) Thalassa. Maravellós programa que fan al C33 cada divendres. Obra excepcional que fa decades que dura. Només reso que els del tripartir s assabentin que existeix i el tanquin.

4) Call TV. Hi han passatemps entretinguts. Sobretot a veure la trampa que fan perque no l encertis. Hi ha una rossa de mamelles gegants que m encanta.

5) TvE 24 horas. Estic enamorat de la presentadora que hi ha els dissabtes al mati. Beatriz Pérez Aranda.

6) APM.Es digui el que vulgui esta molt bé.

7) Zona Zapping. Gran programa. El més intelectual que hi ha actualment.

8) Bàsquet a TV3. Gran Robirosa, gran Nacho, gran Ricky , gran Navarro, gran Lorbeck, gran McKeal, gran Vázquez, gran Sada, Gran Lackovic, Gran Basile, gran Grimau (si, gran Griamau finalment), gran N`Dong, grandissim Norris (hi ha gent que ha nascut per jugar a Bàsquet)i gran gran Trias.

I això és el que miro.....