diumenge, 16 de maig del 2010

Buenos Aires

Hola,

Doncs, després de dos anys i tres mesos , chamb torna a visitar Buenos Aires.

Ja només arribar em vaig cruspir un mlt bon bifé de chorizo. Continua maravellant com els Arentins estan majoritariament prims fins amb tot el que arriben a menjar. Segueixo pensant que es perque no menjen carn engreixada amb hormones.

Al "business center" de l hotel, que no deixa de ser una sala d internet i punt , les pantalles encara son de les de tub catòdic. Ara resulten incòmodes i molestes per la vista.

Ara aniré a fer footing per Puerto Madero i després a la finca d uns amics a veure el Barça mentre ens fan un asado de carn de les seves propies vaques.

M he fotut un esmorzar d aquest d`hotels a base de ; ous remenats, bacon , embutit, formatge, yogurt, cereals, mcedònia, meló, pa de pessic, crosants de mantega, torrade amb mermelada, sucs variats de fruits i dos cafès amb llet.

I llegint la premsa catalana, el de sempre; destaca la consulta sobre la Diagonal que no se ni com explicar als argentins. Menys mal que podré parlar del Barça per canviar de tema.

I per si no ho sabieu, el facebook detecta que mires d entrar des d un lloc molt diferenet al habitual. I per identificar.te has d encertar de qui son algunes fotos d amics teus. Com que ja tinc molta gent que no se qui es , i que és habitual posar dibuixets absurds com a fotos de perfil, no he encertat el nombre suficient de correspondencies i m he quedat sense fb. Al cap d una hora es pot tornar a intentar.

Ja us aniré explicant que em passa per aqui,