dissabte, 1 de maig del 2010

Una nova catastrofe. Adeu al pernil.

Hola,

si una cosa és evident en aquest món, és que el govern espanyol és una nulitat. Una nulitat perillosa a més. Per exemple de nulitat mireu el paper del president de torn de la UE, José Luís Rodriguez, en el tema de la crisi a Grècia. Cero absolut.
I exemple de perillositat, si seguiu el tema de la mega estafa de Fincas Corral veureu que un subjecte molt perillós anonemat Calixto Corral i potser també el Josep Frigola, son amiguetes de l inefable Celestino Corbacho.

I sabeu quina una n han fet ara? Doncs promocionar el pernil espanyol a la Expo de Xina. I com no podia ser d altre manera, han tingut un èxit espatarrant que ha superat totes les previsions.

Consequències que pot tenir això? doncs que el pernil es popularitzi entre la classe alta de la xina. Posem per cas que siguin uns dos-cents milions de nous consumidors d aquest excels producte.

Això serà una gran noticia a Extremadura, Huelva o Teruel. Però podria significar que el preu de les potes del porc es posés per sobre dels 3000 euros el kilo.

Rieu, rieu..... però compreu un pata negra ara que podeu.

I en el proper post us explicaré perque la seguent escassetat serà d un altre bé molt apreciat; les dones llatinoamericanes,

1 comentari:

Salvador ha dit...

Amb el pernil passarà com amb els rovellons que la majoria venen de centre Europa o Portugal, la majoria del pernil o com a mínim la matèria prima vindrà de la Xina.