dimarts, 24 d’agost del 2010

pedralbes-dakkar

Hola,

doncs bé, després de dures i llargues negociacions , de dialeg amb altres cultures i el pagament de uns milionets d euros, el Vilalta i el Pascual han estat alliberats. Parlem clar; son dos pijos amb una feina molt ben pagada de concesionaries i contractistes d`obres públiques, però que s`avorreixen sobiranament. I per tant es dediquen a montar-se el seu Paris Dakkar particular. I com que es foten on no els demanen doncs passa el que passa. No ens enganyem, aquestes excursions son contraproduents pels habitants del lloc i , com es pot veure, al final ha estat molt car i a sobre pagant entre tots.

Ara que és bon negoci segrestar occidentals, no dubteu que hi hauran moltes més victimes i no sempre hi haurà un govern necessitat d`imatges disposat a pagar la gracieta dels nens.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

segrestar espanyols és un chollo. Ara serem la peça més preuada. Tenint en compte que els francesos ja no traguen i es dediquen a assaltar (tenen clar que no paguen, i van a matar els segrestadors, a vegades com amb els pirates somalís surt bé, i altres com fa 3 setmanes surt malament). Davant el dubte, sempre preferiran segrestar-nos a nosaltres.

Quina casualitat que els pirates somalís no aborden embarcacions amb banderes russes, israelianes ni americanes...

Toy folloso ha dit...

He escoltat que un d´ells, per ser dirigent de Secoinsa, ja ens havia costat uns dinerons fa temps...