diumenge, 19 de desembre de 2010

primer bàsquet

hola,

els que heu fet algun esport d equip sabreu l emoció que se sent al fer un gol. El sentit original de Gol és equivalent a objectiu o diana. No se si us havieu adonat que a Anglaterra no criden "goal¡¡", sino "yeeeeeeeeeeaaaaaaaaa".

El cas és que tots recordem algun moment així, ni que sigui al pati de l`escola. Jo recordo, crec, el primer cop que amb dues mans vaig ser capaç d`encistellar la enorme pilota de bàsquet en la solitud del pati de l escola Mowgli a la hora del dinar quan ja tots feien cua. El meu pas pel futbito va ser poc productiu, només un gol i en pròpia porta tot i que no em vaig sentir culpable perque vaig desviar una pilota que entrava però va rebotar al pal i altre cop a la meva cama per, finalment , entrar.
Em va anar una miqueta millor al bàsquet, i també recordo clarament el primer bàsquet amb l equip de l institut i el primer amb l equip federat del meu poble.

I mira per on, l altre dia va arribar un moment en el que casi ni havia somiat. La meva filla va fer el seu primer bàsquet amb l equip de l escola. Només fa tres setmanes que entrena, però la fan jugar bastant. Divendres passar, al darrer periòde va capturar un rebot i va empenyer la pilota des de ben avall per impulsar-la ben fort i aconseguir que entrés després de rebotar al tableru.

I la veritat és que et poses content, sobretot per saber que ella ha sentit la mateixa il-lusió triomfant que recordes.

2 comentaris:

Salvador ha dit...

Papà feliç, atenció a la baba que pujarà el preu dels pitets.

Anònim ha dit...

I've been on twitter for quite some time, but found no results.. try out this program below and let me know your thoughts! Thanks!

Learn how to [url=http://www.dinovedo.com/tweet-adder-coupon-code] tweet adder coupon code[/url] and make easy cash with twitter!This is from the blog of [url=http://www.dinovedo.com] make money online[/url] by Dino Vedo, an internet marketer and entrepreneur.