divendres, 1 de juny del 2007

jeta

Avui comentava un cas que em va passar fa poc. Em truca una amiga meva de madrid i em comenta que te novio de Barcelona. Que ara ve per aqui sovit i que a veure si fem un sopar i tal i qual. Vam quedar ells i la Grécia i jo. Va triar el lloc el noviu en questió. Ja em va fer mal rollo que el tio escollís el Visual. Una atrocitat de restaurant prentenciós i dolent que hi ha a dalt de la Torre Catalunya.

Del sopar només diré que vam demanar pernil i el van protar que es notava que l`havien tallat feia hores i que l havien mantingut a la nevera.

De la conversa només recordo l`inici; "...a mi hi ha un cantant que m`encanta; Freddie Mercury.." a partir d`aqui crec que no vaig escoltar cap altre paraula.

El preu va ser uns escandalosos 284€ mentre que el lògic hagués estat destrossar el restaurant a cops de bat de baseball.

La jeta del tio és que a sobre a l`hora de pagar va fer un gest de pagar tant lleuger i tan ridicul que va tenir que ser chamb qui acabés acoquinant. La veritat és que la meva amiga el va fulminar amb la mirada, però tant li va fotre.

D`aixo farà sis mesos. Evidenment no han tornat a trucar ni donar senyals de vida.

L`únic motiu? els tocaria pagar a ells.

2 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Ells tríen el restaurant, ¡doncs que paguin!, ¿no?.

Anònim ha dit...

....flipo ! QUINA JETA I QUINA MALA EDUCACIO !!!!!
COM DIU EL FOLLOSO, SI TRIAN ELLS EL RESTAURANT, QUE PAGUIN ELLS... APART DE QUE ELLS HAN SIGUT QUI T'HAN TRUCAT A TU PER SOPAR.
D'ON L'HAN TRET AQUET CAPUYU ? LA TEVA PORBRETA AMIGA DEU ESTAR MORTA DE VERGONYA.....