dijous, 6 de setembre del 2007

"jo només menjaré una amanida...."

convides una noia a sopar. Es tracta de coneixer`s una mica , de buscar interessos comuns, experiencies generacionals compartides, opinions coincidents. En definitiva començar l` aproximació que ens ha de portar al ulterior intercanvi de sentiments i de fluits.

Per a l`ocasió t`has afeitat millor que d`habitud. T`has posat aquella camisa amb la que un dia et van dir que estaves guapo. Amb un kleenex netjes una mica el tablier del cotxe. Et poses el perfum del dels reis passats. Deixes el pis endreçat i el llit fet per si el desenllaç és ja aquesta nit. Busques per internet un restaurant petit i silenciós, allunyat de les rutes que pasen pels control d`alcoholemia. T`assegures de portar uns calçotets sense taques (en aquest sentit jo recomano agafar-ne de color negre, per no pendre riscos). Recordes el nom d`algun vi poc conegut que has après recentment (no soporto la gent que demana Viña Pomal o Viña Ardanza. Per no parlar de les rates del Rene Barbier).

En fi, que et sents ilusionat i rei del mambo.

Ella ha decidit venir amb una mica d`escot i una mica de tacons (no massa, no fos cas que la confonguessin amb una puta). Fins i tot s`ha posat coloret. S`ha empestat de perfum car, però li perdones perque la tira dels sostenidors deixa entreveure llenceria fina.

Notes que el teu organ sexal ja comença a intuir activitat i esta en fase d`escalfament com els esportistes.

Et ve salivera al llegir la carta. Has escollit un lloc car però que val la pena (el colibri per exepmle). Ja tens el sabor del foie i dels primers ous de reig a la llengua quan va ella i deixa anar;

-Ai no se, jo sopo poc. Demanaré una amanida de plat unic i ja esta. I aigua, que el vi em fa venir acidesa.

Trobeu justificat que Chamb s`aixequi i marxi del restaurant sense dir paraula?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho trobo mega justificat.

Però que consti que fa molt d'oi això que dius dels calçotets negres. Me jug un ou de reig que si jo deia alguna cosa de semblant, tipus "no et posis braga-faixa, sinó unes calces sense mugre" tu vomitaries.

Joder.

Dessmond ha dit...

La paraula correcta, a parer meu no seria injustificat.
Si tal com dius, només de llegir la carta ja et ve salivera, el que faria jo és demanar els meus plats i el que es deixi ella. Això inclou optar pel vi que realment et vingui de gust.
Després de tantes molèsties, encara podria ser que a més de no intercanviar sentiments, no arribi li l'hora dels fluids.
Com a mínim t'atipes bé i pagueu a la catalana. I li dius: reina, és la única forma d'evitar les meves acideses. Tu si que em pots comprendre!.

Clint ha dit...

d'entrada diria que si...però ben pensat foie i ous de reig, collons sopa bé com a mínim!

Toy folloso ha dit...

Ni tres segons vas tenir al cap el pensament de marxar.
Amanida i aigua.
Quin "tipasso".
Quina serp al llit.
Punyetero.
Lliga´t una pagesa si vols que tingui un bon "saque".

Anònim ha dit...

Cuanta anorèxica mal follada que hi ha pel món

El veí de dalt ha dit...

Sopa a gust primer i després, te la peles a disgust.