dijous, 27 de setembre del 2007

Les putes

Bona nit a tothom (veu de Manel Vic)

treballo aprop d`un establiment de la cadena EL FORNET D`EN RUSENDU. A mig matí jo o el meu company de feina sortim a comprar algun entrepà o alguna pasta. És car i no massa bó, però passable. Per demanar s`ha de fer cua t`ho pots emportar o menjart`ho alla mateix, estil McDonalds. Va bé sortir un momentet de la feina i veure quin dia fa i respirar aire lliure. Son cinc minuts agradables excepte per ELLES.

i qui son ELLES? em preguntareu. Doncs us ho explico. Son les secretaries, bastantes, o empleadotes administratives d`una gran empresa del voltant. Tenen el putu costum de cada una demanar diversos encarrecs. Cada una pot demanar varios tallats, cafes o cafes en llet en totes les diversitats possibles (llet freda o calenta, descremada, sacarina...ect.) entrepans diversos, pastes inimaginables i sucs varios. (els sucs els agraden molt perque a sobre son mig ecologistes i la noia triga
a fer.ne cada un ). Sempre han de rectificar alguna o varies coses de les que han demanat( "croisant de chocolate no, de crema...el cortado era con la leche caliente, no fria..el zumo en vaso mediano, no pequeño...)de manera que ralentitzen la cua d`una manera exasperant. I com més gent hi ha, més toquen els collons, com per demostar que son elles qui tenen el privilegi de no fer cua ja. Per suposat parlen sempre en castellà encara que totes les dominicanes que treballes allà ja entenen i parlen el català.

EL pitjor , però , no és això. Ni els comentaris marujos que fan. El que realment no puc suportar és quan les molt putes van a pagar. Pagen per separat els encarrecs que els fan. Alguns amb efectiu i alguns amb xec-restarurant. Comencen a recitar a les pobres dependentes que han de cobrar de cada bitllet o xec. Evidenment s`equivoquen i rectifiquen constantment, ("de aqui me cobras un zumo perqueño i un mini de jamón...ai no el pequeño no, el grande de jamón....y ademàs un cortado, el descafeinado...i del billete de diez dos madalenas, ai no una, y el cafè con leche para llevar.... y lo otro me lo cobras aparte....").


Les odio,les anomeno LES PUTES. Si tingués un Kalashnikov buidaria els dos carregadors.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Marica.

El veí de dalt ha dit...

Sigues un cavaller, coi! i convida-les cada dia a totes! Veuràs com exercitaran de p...

Hanna B ha dit...

aixo no ho he pogut imaginar amb la veu del senyor vic.
no et feia tant misogin amb les secres i administratives... que van amb pantalons?
chamb, segur que al trauma no les veuries igual, je...

chamb ha dit...

Crue;

???

Veí;

alguna esta molt bona, aixo si.


HAnna,

la veu del Sr, Vic és només pel "Bona nit a tothom".
T`asseguro que tu les odiaries encara més que jo.

Dessmond ha dit...

I no podeu cercar un moment que no coincideixi amb aquestes PUTES?. Tots teniu fam de forma tan sincronitzada?

chamb ha dit...

dess,


el que faig per evitar.les és anar-hi abans de les 10 del matí. Però em toca els nassos tenir el meu horari condicionat per ELLES.

ddriver ha dit...

res doncs deportacio es la solucio,cap puta sense billet de tornada

Anònim ha dit...

Eo, eoooooooooooo,

Que ets viu??