dilluns, 24 de setembre del 2007

remodelació del Camp Nou

Davant l`allau de correus que rebo demanant que em sembla el projecte de remodelació del camp nou, em veig obligat a fer sortir la meva opinió a la llum pública:

- em recorda molt a una mona de pascua. D`aquelles de sara (a can fanga en dieu mantega)

- em sembla veure peces de color blanc a l`entramat d`escames. Si és aixi promouré una moció de censura contra Joan Laporta.

- no tenim prou detalls gudinians a Barcelona encara?

- ja posats podriem fer que el camp tingués forma de tradicional barret mexicà de les rambles.

- perque a la maqueta de la remodelació hi posen encara el mini estadi?.
Si s`ha de recalificar i que uns quants es forrin i de pas financin el PSC, doncs que ho facin i en paus , collons.

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

Jo també estic d'acord en que aquesta actuació s'acosta més a un tortell de nou ric que a cap altra cosa. Una mica de presa de pèl amb lluminària blaugrana. I després l'ajuntament va tocan els collons als farmacèutics perquè les creuetes iluminades provoquen contaminació lumínica!.

Tertuliano Deportiviano ha dit...

El que cal fer al Camp Nou es remodelar-lo per dintre i no per fora! Es necessiten passadissos més amplis, molta més neteja, jugàrsela i repetir els gols per les pantalles de video encara que la lliga o la uefa ho prohibeixi. On s'ha vist això que una familia es deixi més de 100€ per anar al futbol i si et descuides i no veus el gol no el pots veure pels videomarcadors??? Per a què collons serveixen si no?

Vestibuls amb bars més amplis i on no s'hagi de fer cua més de 3'. Als 3 anys recuperaran la inversió amb l'augment de despesa per càpita del soci.

Joder, és que ningú ha anat a veure un estadi americà per veure d'on es treuen les peles per pagar als esportistes?

No s'han adonat que un equip de merda com els Grizzlies amb un pavelló de 17.000 persones té un pressupost com el barça de futbol amb un estadi de 100.000? Són 5 vegades més eficients! I no són més que un club, són una merda d'equip, en una merda de ciutat i d'estat.

Dessmond ha dit...

Hòstia, veig que t'he plagiat fins i tot el títol al post que he fet avui!!!