diumenge, 13 de juliol del 2008

Harleys/Menjadors/Madí

tinc tres temes al cap , tots ells de màxima rellevancia. Com que no vull que s`em oblidi cap d`ells, els ajunto en aquest post.


1) El gran taxi driver (ni el linko ara perque suposo que tots el llegiu diariament)
ens ha narrat la seva baralla amb un grup de moteros de harley. Dir que son idiotes seria una reiteració innecesaria. Si hi ha algú que no te ni puta idea de que son les motos, aquests son els de la Harley. Per començar aquestes motos son una puta merda de trastos. Sorolloses, lentes,pesades, gens maniobrables i amb una estetica que en el més benevolent dels casos és infantil. Acostumen a ser desgraciats i frustrats en la vida que es pensen que comprant`se un d`aquests ridiculs catxarros impresionarant a algú. Com diu en Ddriver, van acompanyats amb ties de cabell curt i michelins que aguanten aquests retrasats perque ningú més els fot putu cas.

2) Parla en Sostres a la seva web del mon d sòrdid dels menjadors d`empresa avui en dia. La gent es porta carmanyoles amb menjar pretesament sa. El tuf que es fa als migdies és que jo imagino com l`infern. Mira que seria facil posar-se d`acord en cuinar entre tots cada dia un mateix menú amb cara i ulls. Aixi evitarien menjar macarrons mentre oloren espinacs i sipia al mateix temps. Jo se d`un lloc de gent inteligent on fins i tot tenen una cuinera. (van fer numeros i era mes barato i més sa que anar als oliosos restaurants de menu dels voltants. I si no es lloga cuinera es podrien organitzar torns. Però és impossible posar d`acord la gent. De seguida les dones començarien a vetar una i altre cosa, a cops només per tocar els nassos.

3) M`ha sabut molt de greu que en David Madí hagi tret un vot de castig al congrés de CDC. Altre cop l`acomplexament de creuren`s nosaltres mateixos la propaganda dels socialistes. He sentit el Madí un parell de cops i iés un nacionalista de pedra picada. Dels que baixen a la arena a lluitar contra els socialistes cara a cara.
Sempre explica que el nacionalisme sense el poder polític es pura poesia. El respecte es guanya fent-se valdre i lluitant amb les besties tipus Zaragoza, Iceta, De Madre o Ferran a la arena dels gladiadors.
I realment és un element molt valid que podria estar treballant en el sector privat guanyant facilment cuatre o cinc cops el que ingresa ara.

Amb cinc o sis Madis aixecariem catalunya, no ho dubteu.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No he entès mai que t'agradin tant les dones i que les critiquis sempre, parlis del que parlis...

Toy folloso ha dit...

Totalment d´acord; una Harley es un piló de ferro i prou.

Joan Safont ha dit...

Segur que això de les Harleys té algún complexe fàl·lic al darrera.

En quant al tema dels menjadors, jo per sort tinc una extraordinària mama que em fa uns tàpers deliciosos... Ara, no sé si li faria peça que la contractessin com a cuinera de l'empresa on treballo...

Mikel ha dit...

Et dono la rao en el tema Madi.
Sobre la resta es tot plegat una mica mes complicat. ;-)

ddriver ha dit...

Vols dir que aquets de les harleys no eran els del congres de la productora d videos???Es que em va semblar veure l´avi amb una harleys,no estic segur,perque la de darera no era la Marta sino una que vaig recollir al Marabu l´altre dia.no se no se

Gatot_X ha dit...

noi... em sap greu, eh?

jo no miro TV, però no catalogo d'imbècils els que es relaxen amb aquest aparell... vols dir que no vas una mica estressat? o malfollat?

generalitzar sol ser la excusa de qui no té un criteri clar: criticar les manies dels altres amagant les pròpies... molt lleig!

a mi no em molesten pas els que fan maquetes de trens, i segur que alguna trobada de maquetaires a acabat en batussa alcohòlica!!! :P

el teu punt 2... colló, nen...ara si que t'has retratat: no te'n recordes quan les empreses "oferien" el menjador? clar... fa vint anys i tots hem claudicat a la "economia de mercat" (putu capitalisme fem més rics a qui més tenen").

i al teu punt 3...
eps... que jo no sóc com tu, eh? que entenc que la resta de gent que no pensa com jo no són anti-jo...
però de veritat et sembla que alguna vegada a Convergència s'ha pensat i actuat sense pensar en el poder polític? O ets un ignorant o ets un demagog...

busca informació sobre les connexions bufets Roca- bufets Serra... i estira del fil (i et parlo d'una teranyina que s'ha fet forta fa molts anys... i ha fet molts nius)

a qui vols enganyar? a tu mateix?

eissss res personal, eh?
petons i llepades discordants!

chamb ha dit...

gatot;

1) vaig estressat, mal follat no. Però igualment tinc mania als de la Harley. Però gràcies pels consells psicoanalitics.

2) no se perque m`he retratat. Penso que els menjadors d`empresa o oficina son una bona idea. No se que hi te a veure el capitalisme.

3) Ignorant o demagog? Aixo ho seras mes aviat tu. De fet , per les tonteries que dius, intueixo que llegeixes El Periodico.

Que a convergencia s`ha pensat en el poder politicm, em sembla d allo més lògic`, atés que es tracta d`un partit polític.

De convergencia n`han sortit coses bones i coses dolentes. A diferencia d`altres on només ha sortit el que ha sortit.

ddriver ha dit...

ostres Chamb,que cabrÔ!!has esperat a treure les clenxes quan jo no hi era,que injust volem farlopa farlopa volem...
Per primer cop aplaudire a un convergent bravo bravissimo Chamb!!