dissabte, 12 de juliol del 2008

L`idiota

hola,

si hi ha algú que mereixi el calificatiu d`idiota , aquesta és la Dolors Camats.

I no és cap insult, és una pura descripció d`un dels essers humans més lamentables que conec. (no personalment, que consti).

Mira que tenia feina avui, però he fet l`error d`entrar en seu blog. Atenció a la capullada que la andova es casca (parlant de les mort d`inmigrants a les pasteres) :

I no és un problema del paper dels nostres representants ni dels nostres governants (com que ella es considera representant nostre, deixa clar que ella no te la culpa de res), és un problema ètic i de justícia de la societat europea (si clar, la culpa és de la societat. Ja m`extranya que no afegeixi capitalista o explotadora). Especialment dels ciutadans i ciutadanes que amb el nostre comportament (laboral, de consum, electoral...)(laboral??? quina culpa en tenim els que treballem? consum??? que cony vols dir? electoral? et refeireixes als que et voten a tu? o segurament als que NO et voten, oi? permetem situacions com l'arribada de la pastera d'aquesta matinada.


Mira gilipolles: la inmigració és un fenomen que s`ha donat sempre en les societats humanes. L`únic que passa és que la gent vol fugir de la misèria i anar on pensen que tenen un futur. Si hi ha algún culpable son els governs dels païssos d`on la gent marxa (en molts casos d`inspiració o justificació marxista per cert).

Et penses que quedes molt bé dient que la culpa és de la societat? o del sistema?

Ets realment menyspreable.

2 comentaris:

Salvador ha dit...

Li acabo d'enviar un comentari moderat. A veure si el publica.

ddriver ha dit...

la culpa de les onades i dels subnormal que es fot a una barqueta d´aquestes