dilluns, 27 d’octubre del 2008

Capullo Benach




HOla, avui una mica de crònica política-

si en aquesta terra hi ha una persona que mereix el qualificatiu de capullu, aquest és sens dubte n`Ernest Benach. Aquesta observació és tan obvia que no valdria la pena ni comentar si no fos perque l`element és president del Parlament de Catalunya. I en en cas (que no calificaré d`afortunat o desafortunat) que el president faltés, seria ell el President del Govern de la Generalitat.

La vergonya que hem arribat a passar veient-lo a la llotja del camp del Barça amb auriculars¡¡¡ I cada cop que els sociates li passen instruccions sobre que fer. I cada cop que queda en evidència que no coneix cap llei ni reglament. I aquell fart que es fot de menjar canapés on sigui que el convidin.

Una galeria de senyors con Barrera, Coll i Alentorn, Xicoy, Reventós (tot i ser socialista) i Rigol, no mereix ser seguida per algú de nivell tant baix.

I perque parlo de la perla aquesta?, em preguntareu. Doncs és que per instruccions d`algun socialista la premsa ha criticat que es posés tele i alguns avenços al cotxe oficial. (el que no entenc és perque es posava escriptori, suposo que per deixar el bocata de sardines). I va el molt gili i cancela la comanda de cotxes¡¡¡¡¡¡

O sigui la segona autoritat del païs actual al dictat de quatre periodistes de la màfia sociata per allo de "quedar bé". Com si el president del parlament no hagués de tenir tota la dignitat d`anar amb un vehicle distingit. Que pretenem? que vagi en un Twingo? En un Audi4 model Baix Llobregat? o amb un SEAT toledo per caure simpàtic als sindicats?

Que no ets tu que mereixes anar com una alta dignitat¡¡ que no ho ets¡¡¡ però el càrrec que ocupes si¡¡¡

I la primera responsabilitat del President del Parlament de Catalunya és fer respectar el seu càrrec. La primera Benach¡¡¡, la primera¡¡¡

2 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Ni que si hagués posat llantes de 21" i hagués "bufat" els parafangs de l´Audi, el tiu.
De tot en dien "tuning"....

Jordi ha dit...

En un Seat Panda no, que no hi cap... De totes maneres, baixada de pantalons total!! Si realment ho necessita per treballar, doncs endavant!