divendres, 17 d’octubre del 2008

teta decisions

Hola,

aprofitant un breu moment de tranquilitat , torna socio-chamb, el gabinet de sociologia lider en el seu camp a Barcelona i provincia.

Heus aqui la tesis que avui deixem sobre la taula:

Mencionava l`altre dia el gran Monsó el fenomen de les cocaine-decisions. Decisions preses precipitadament i i irreflexiva, per els consumidors de la pols blanca. És una mica el comportament dels bipolars en la seva fase alta. I ho comparaba amb les internet-decisions. La compra compulsiva en un breu espai de temps de musica o llibres per internet, a causa de la gran facilitat que dona la VISA i la conexio a internet. Em vaig sentir molt identificat amb aquest fenomen, perque jo he caigut sovint en els paranys del Itunes. Una nit vaig acabar comprant els recopilatoris (tots dobles) de Nino Bravo, Gato Pérez, Maria Gimenez i el Chaval de la Peca. (demostrable mitjançant extracte bancari).

Potser per falta d`espai, l`autor no es va endinsar dins el tema de les Teta-decisions. Que tan bé coneixen en els top-less i lupanars varios. Vull parlar del tema perque jo n`he estat una victima contumaç. I sospito que no soc l`unic cas, no dissimuleu.

Concretament una novia que vaig tenir fa anys era una mestra en aquest art milenari. Quan em volia demanar qualsevol cosa, m`anava posant calent a poc a poc fins que quan ja tenia els seus grans pits sobre meu, em feia prometre alguna prenda de roba, viatge o permis per accedir a la meva tarja per treure efectiu. Jo sempre vaig ser conscient de la tecnica. Ella reia quan feia constar que la veia venir i em deia:

-va chamb, no et queixis que t`agrada que sigui aixi de puta.....i em picava l`ullet
mentre es posava la VISA als sostenidors.

-Ai¡¡ que bé els ha anat els de VINÇON les meves teta decisionns¡¡¡¡¡¡

4 comentaris:

Jordi ha dit...

I a sobre Vinçon, amb lo "barateta" que és la botiga!! Et va deixar molt escurat o què?? Ja diuen que tiren més dues tetes que dues carretes!!

Anònim ha dit...

Mmmm... es que a vegades tens un bon ull trian dones... a mi no m'ho han fet mai i espero seguir així...

chamb ha dit...

red,

espera a tenir pasta...les dones l`ensumen amb el seu instint animal i és aleshores quan es desbotonen un botó més....

ddriver ha dit...

ho fas malament aixo,has de viure tu amb la seva VISA aqui hi ha algo que no fem be eh?