divendres, 4 de desembre del 2009

Solé Aturat

Hola,

oi que si es morís un ex nazi o un ez franquista trobariem escandalós que s`en fessin homenatges i elogis a tort i a dret?. De fet possiblememnt s`invocaria la llei anti apologia del terrorisme.

I per que collons resulta que TV3, diaris i politiquillos lloen i alaben la figura del funest Solé Tura?

Solés Tura era un comunista furibund que va viure de p.m a la Rumania dels Ceaucescu. Suposo que en va fotre el camp al veure que alló no tenia massa futur.
Per a ell , el catalanisme era un invent de la burgesia. I com que s`havia d`eliminar la burgesia, doncs calia eliminar també el catalanisme, per unir.nos a l`utopia del home nou.

S`en parla de manera elogiosa en el tema de la constitució, quan no era més que el titella del PC de Santiago Carrillo. Els unics pares reals de la constitució, no se perque no es diu, son Fraga, Roca i Herrero de Miñon. Els altres eren abrazafarolas.

Com que arreu on es posava només portava la desgràcia, va anar canviant de jaqueta sense cap mena de pudor. Recordo que un cop l`havia vist a Gran de Sarrià, petant la xerrada a costat de la pastisseria Foix. Vaig pensar, "mira quin païs tant petit que és Catalunya, el més excels i el més baix a pocs metres".