dimecres, 12 de maig del 2010

Ozores/Zapatero





Mira però on, el dia que ha mort el gran Mariano Ozores el Zapatero la ha liat parda amb el tema de tallar despeses del sector públic. El resultat ha estat l esperpent de pandereta que era d esperar. Ben bé un sembla l hereu de l altre. I vinga show amb l Herrera i els sindicats , i vinga tertulians de dretes i tertulians d esquerra i el Niño Becerra i Raholes i Salas Martins (Marins que diuen alguns periodistes) , tots amunt i avall , pel dret i pel revés.

De tota la moguda destaco dos punts;

-entre lios de sou base , complements i rollos, al final segur que no queda en res. I aixi hauràn passat uns mesos més abans no els enxampin.

-l autèntic escandol és que NOMES els abaixin el cinc per cent.

alguns amenacen de treballar menys, ENCIMA¡¡¡

1 comentari:

Anònim ha dit...

que amb un atur del 20% els sindicats no hagin fet cap vaga general, és de traca. Són un lobby comprat, se'ls ha de rebaixar un 80% la subvenció.

Retallar el sou dels funcionaris un 5%? Prefereixo mantenir el sou, i fer un ERO per acomiadar amb indemnització de fins a 20dies/any als no productius. Això seria la hòstia! M'hi jugo que un any tindrem un 40 menys de chupócteros, i mantindríem el mateix nivell pèsim d'atenció al públic de l'administració.

Amb una retallada del 5% el retall de despeses és negatiu respecte al descens de productivitat (si es que tenen cap, dels funcionaris)