dilluns, 8 de novembre del 2010

porters de Top.less

Hola,

uns dels establiments més entranyables de Barcelona son els bars coneguts com barra americana, top.less (encara que les srtes. no facin top less) o puticlubs. El diseny dels neons i les portes son tot un estil de disseny que representa una fita de l art modern. N`hi han algunes zones típiques; el carrer Sagués, Avinguda Sarrià o Marià Cubí. Jo no hi he entrat casi mai perquè els que som pagesots ens fa por que ens robin tots els diners. (cosa que pasa quan finalment entrem).

En aquest entranyable món hi ha una errada habitual que no he entés mai, i que crec que esta destruint el negoci. M explico, aquest dissabte vam sopar en una marisqueria del carrer Marià Cubí. Al sortir, erem tres noies i dos nois, vam pensar en entrar en algun d ells, tot i sabent que tindriem que convidar alguna noia. Cinc persones a les onze de la nit no és per menysprear. Però a la entrada, per fora, tots tenen uns goril-les intimidadors amb cara de molt mala óstia. A sobre morts de fred foten-se un tallat per passar l`incipient aire nòrdic d aquest novembre. I la veritat és que aquest panorama no convida precisament a entrar, vagis en grup o sol. No se com no s en adonen. Amb el fàcil que seria posar una de les noies, convenientment protegida del fred, que amb un somriure picarón et faciliti l entrada.

O algún de vosaltres diría que no a una carioca de llarga melena vestida amb els colors de la canarinha en un xandall ben arrapat i la cremallera oberta fins sobre el melic?