dissabte, 4 de juny del 2011

a dos centimetres de la pell

Hola ,

fa uns dies que hi ha una polèmica sobre el tipus de roba que haurien de portar les jugadores de bàsquet. La FIBA vol imposar bodys ajustats d`una peça, com ja porten brasileires i australianes. Això ha indignat, com no , a les jugadores catalanes i espanyoles. Que ja fa anys que van en pantalons i samarretes enormes que les fan semblar homenots. Abans s havien portat samarretes ajustades però amb màniga curta, per evitar qualsevol possibilitat de visió il-licita al aixecar els braços. De pantalons es portaven uns pantalontes alestics que s ajustaven al cos. I que realment era el mes comode per elles, sobretot pensant que els pantalons d `home no estan pensats per les seves caderes. Els pantalons masculins en una dona queden molt grans o molt estrets i molestos. Hi havia l `opció de les super recatades de jugar amb pantalos de xandall. Anaven així les dels col-legis de l`OPUS i monges.

En partits de bàsquet femení sempre hi havien alguns habituals que en canvi no els veies en els partits d`homes. I reconec que un parell de cops vaig assistir per motius no exclusivament esportius a partits de voleibol femení. Les jugadores d aquest esport tenen tendència a ser particularment atractives, extrem aquest molt fàcilment comprovable.

Al final, com tot, es redueix a temes d`audiència, és a dir de pasta. Per això veig que ho tenen malament les jugadores partidàries de la equipamenta masculinitzada.

O bodys o menys pasta. A veure que trien.


PD. Si que em te intrigat aquest detall que veig a la notícia de La Vanguardia.
El short ha d estar a dos centímetres de la pell. Aprofitaran el camp magnètic de les caderes per crear uns pantalons que s aguantin en òrbita fixa a una distància fixa dels malucs?



Las reglas que aprobará la FIBA el próximo 7 de junio hablan por sí solas y las conclusiones del porqué de esta decisión son fácilmente extraíbles. Aquí están: "1) Los shorts y las camisetas han de ser más estrechos, siguiendo las curvas/contorno del cuerpo. 2) La camiseta ha de enseñar los hombros de la jugadora (tipo tank top). 3) La camiseta cuelga por encima del short (justo por encima de la cinturilla). Si es demasiado larga, debe meterse dentro de los pantalones. 4) Anchura del short de un máximo de dos centímetros de espacio entre la tela y la piel. 5) Los shorts deben estar como mínimo diez centímetros por encima de la rodilla. También se puede optar por el modelo body que visten australianas y brasileña

1 comentari:

ddriver ha dit...

Ja ja ja jo sport femeni, si em treien del volei platja vaig molt perdir. Evidentment el meu interes en aquest sport es purament tactic