dimarts, 26 de febrer del 2008

oscar

si la millor peli de 2007 és la de No Country for Old Men, anem llestos.

Té alguna cosa bona, com la idea basica de l`argument i l`escena en que es veu l escenari d`un tiroteig entre narcos.

Però per la resta, la veritat és que és una puta merda. Us en faré cinc centims.

1)Esta ambientada en els 80, aixi eviten que hi hagin telefons movils que impedirien que tot passes de les maneres absurdes en que passa.

2)El protagonista (el gilipolles del Bardem) és un assassi que va matant gent per carrers , carreteres, hotels i fins i tot una comisaria de Sherif¡¡¡¡ amb tanta sort que mai ha ha ningú que el destorbi o el vegi. I a més no sembla ser que el busquin massa. Si algú matés realment la cuarta part de gent tindria tota la premsa i totes les teles darrera.

3) el tio carrega una bombona d`aire comprimit o heli (no se sap) amb que fa cops secs al cap de le persones i els panys de les portes. Si fos veritat la bombona pesaria com a minim 60 kilos i el retrocés de la pistola d`aire li trencaria la ma cada cop.

4) l`altre protagontista segueix el rastre d`algú en el desert. Tot i tenir cotxe, prefereix creuar el desert a peu i després tornar al cotxe ben aparcaet. A sobre camina varies hores sense aigua (ho diu a un moribund que n`hi demana).

5) uns dolets persegueixen no se cuanta estona al prota mexica i tot i que ell va a correns a peu i els dolents en furgoneta, no l` enganxen.(bon sprinter el tio)

6)el mexicá s`escapa i s amaga en motels. Tot i aixi de puta llet el troben tant el bardem com uns altres narcos que el persegueixen.

7) estan encara més amagats a nou mexic, envien un tio de Houston que el troba inmediatament sense que se sapiga com.

8) el caça recompenses intueix que el mexica va llençar la maleta per un pont. Hi va i de casualitat troba la maleta entre unes herbes al riu que separa USA i Mexic. (frontera que per cert pasen tots sense pasaports i mig morts).

9) la DEA i el FBI ni apareixen en tot el tema. El cas el porta un xerif tipus sheriffa de Fago (pero aixo son els mateixos directors, clar) que té dialegs incomprensibles amb un sr en cadira de rodes que no se sap qui es.

10) el protagonista te un accident de circulació que li fa una fractura oberta al braç (es veu l`os per fora) . Demana una samarreta a uns nens, es tapa la ferida i marxa caminant. (abans ja s havia curat una ferida de bala a la cama posant`se a la banyera).

El resultat es un desproposit de pelicula ridicula. Jo en salvo només el pentinat del Bardem.

4 comentaris:

Mikel ha dit...

no em barrufa gens el bardem.

Anònim ha dit...

jajajajajaja.... dsp de llegir-te, tinc clar que no hi vaig!
el bardem el veig chulo, prepotent i una mica fastigós.
mira, aqui estem d'acord!
petonets
soc jo !

ddriver ha dit...

encara no es pot fumar al cine oi?fins i tot per tornar hi em faria gracia habiam com estan aquelles cadires de fusta,ja val mes de 65 pesetes?

Toy folloso ha dit...

Es veritat, que dolentes deuen ser les altres películes, per donar-li oscars a aquesta!.
Diguem que es entretinguda i prou.