diumenge, 10 d’agost del 2008

gent perillosa

1) ja heu vist com ha acabat la historia del gourmet. Ja us vaig dir que el tio era un idiota. Caure al anar a pixar o desapareixer per no pagar ve a ser el mateix. Una persona d aquelles que no fan res en aquest mon , apart de consumir recursos.

2) una altre que consumeix recursos és la Chacón. Va anar a veure les tropes espanyoles a Afganistan, però amb estilista , maquilladora i perruquera. Ja us he dit diversos cops que aquesta tia és perillosa i filla de puta. L`unic que la impulsa és el seu profund resentiment per :

a) ser dona, quan ella voldria ser un tio més

b) ser d`origen espanyol i sentir-se sempre de classe inferior als catalans. No perque cap català l`hi hagi fet sentir, sino perque ja devia pujar en aquest complexe d`inferioritat.

c) no ser rica. Sommia ser com les families riques que veu al Hola. (i enveja a la Leticia, no ho dubteu)

d) ser lletja. Que tampoc ho es tant, tot i que el sostres va manifestar haverse.la follat. Però hi ha una cosa definitiva, te les cames molt lletges. I això és més del que qualsevol qulla del Baix llobregat pot soportar.

ja fa anys vaig dir que la Rosa Diez estaba boja. Ara dic que la Chacón ho esta més. Ja veureu quin cabreig agafa quan no la designin successora del Zapatero.