dissabte, 20 de setembre del 2008

cosmo-barna

hola, avui us porto un dictamen del gabinet de sociologia Chamb:

ara resulta que s`ha posat de moda criticar el Turisme. Ara ens adonem que el centre de Barcelona és un parc temàtic on els indigenes fem d`extra. (un dia anava en trajo per les rambles i unes sres de Frankfut em van demanar de fer-se una foto amb mi. EM van preguntar si era un català autentic).

Tanta promoció turistica, tants jocs olimpics i tant fòrum i tanta tolerància i resulta que ara molesten.

Jo més aviat crec que hem d agrair que vinguin aqui a gastar diners, ja siguin molts o pocs.

Alcalde Chamb,sempre amatent a les necessitats dels citadans, té la solució que Barcelona sencera reclama. Aquesta consisteiX en : CONSTRUIR UNA REPLICA EXACTE DE BARCELONA ALS TERRENYS DEL FORUM.


Es tractaria de reproduir les rambles, el barri gotic, el Port de les golondrinas, fins i tot una part del barri xino on només podrien entrar els majors d edat. Reproduiriem les catedrals, el born, la boqueria (alla on esmorza Quim Monsó s`hi podria posar una estatua de l insigne escriptor en posició de menjar bacallà a la llauna). Les estatues humanes funcionarien amb maquinetes de monedes.

Molts em direu: els truistes igualment aniran a la barcelona real¡¡¡

DOncs no, per una entrada unica , els visitants de la cosmo-barna podran menjar paella, tapes i pizzes sense limit. També cervesa i sangria a go-go. Les pulseres al estil dels grans complexes turistics es vendrien en origen. Aixi hi anirien per amortitzar el gastu.

A més , estic convençut que molts ni s`adonaran de la diferència. I de fet si han de triar escolliran la cosmo-barna. El museu del Barça hi podria tenir una franquicia, i aixi els ciutadans de la diagonal també es beneficiarien de la gran idea de l`alcalde chamb. Del Liceu només caldria la façana , al estil poble espanyol.

D`aquesta manera la gent de Barcelona podriem tornar a comprar a la boqueria, seure a mirar la gent a les cadires de la rambla i citar-nos al Zurich.

I els taxistes? aquests son els que mes hi guanyaran¡¡ suplement especial de 34€ per anar o venir de cosmo barna.

Proposo que la imatge del parc sigui el tan nostrat barret mexicà.

7 comentaris:

Hanna B ha dit...

home chamb, la idea m'agrada però la zona no, que en sóc veïna i tinc molta alèrgia al turisme paleto.
jo proposo els terrenys de les corts aquests que no saben què fer-ne...

ddriver ha dit...

i on farien la feria d abril aleshores???i la resta de xarnagadas que fot l ajuntamnent aquet??

Hanna B ha dit...

nuse ddriver, a prop de casa teva no hi ha cap descampat?

Dessmond ha dit...

Penso que és la idea que ara mateix Barcelona necessita per tal que ressuciti de les seves cendres.
M'assalta un dubte, però, i que no el considero menor. Em queda clar que reproduim només totxo. Aquí contemplem la possibilitat de clonar la Mayol?.

Anònim ha dit...

yes please do that!!
we tourists are sick of those locals staring at us!!
we tourists are fucking sick of you fucking spanish noobs not speaking a word of english, except for that taxi driver who does..
Oh come on why can't you build that up and make it all in english for us??
lol

ddriver ha dit...

a prop de casa meva no hi han decampats per tontades,si volen fer aplecs o coses de laterra encantats,pero es clar la generalitat dona mes centims als organitzadors de la feria d abril que a les associacions culturals catalanes,potser dona mes vots,Aviat farem el ramada i tot veuras

Jordi ha dit...

Molt bona la idea!! Aquí el camp del Barça tindria parada de metro? Hi hauria també trilers? Són típics de les rambles...