dissabte, 20 de setembre del 2008

a mi no em cobri....




Hola,

dotzenes son les peticions que tinc per expresar la meva chamb opinió sobre els actuals esdeveniments financers. Dr Chamb les anirà fent públiques a mesura que els esdeveniments ho aconsellin.

Avui voldria fer esment a una de les frases que més es senten en oficines i sucursals bancaries. Es aquella de " jo no vull pagar comisions" o "es que a un altre lloc no em cobren.." o la pitjor es "jo mai pago cap comissió , si em cobres algu m`ho emporto a una altre entitat..".

Doncs mireu, degut a aquesta mentalitat molts inversors i estalviadors hauràn perdut tot el que tenien, i potser més. Tot en el que s`ha vingut a anomenar "productes estructurats".

Basicament els "estructurats" son un invent del que s`anomena "Banca Privada" per cobrar una pasta al client sense que aquest s`en enteri. Per cada producte estructurat el banc es queda entre un cinc i fins a un 40% del capital del client. Això s aconsegueix tenint el capital retingut durant un temps llarg. SI es vol liquidar abans, facilment et cobren un 40 o 50% del capital. Es allo dels trileros , que et van movent els pots i et diues "la bolita, la bolita...donde esta la bolita?" I mentre mires els pots, et foten els cuartos". Més d`un idiota havis sentit jo " jo faig estructurats que tenen garantia de capital i com que soc client cinc estrelles, no em cobren res".
Que no et cobren res , gilipolles? t`han fotut tots els calers. I tu que et senties important en una oficina que imita l`estil dels grans bancs de Suissa.

Burros tots, qui es penseu que paga les oficines , els salaris i els X5 dels banquers?

Si vols un bon servei d`asesorament o correduria, doncs paga`l , i si no ja veus el que passa.

1 comentari:

Jordi ha dit...

No deixes de tenir raó, però alguna comisió dels bancs/caixes és abusiva!!