dimecres, 17 de setembre del 2008

mos anem en orris

Hola,

primer de tot,vull agrair pubicament les innombrables mostres de suport que he rebut en aquests dies tan complicats del mon financer.

La veritat és que fot bastant dormir dues hores al dia, un ja no te edat per aquestes coses.

No trigarem molt a veure com alguna caixa d estalvis entra en fallida o l`obliguen a fusionar.se in extremis. Ja serà molt que no vegem cues davant alguna sucursal.

Ja no son nomès alguns inmigrants que no tenen feina. Se ja de executius d`alt nivell que en tenen per uns dies de tornar a trobar feina.
I no us explico res del sector de Banca Privada, jo crec que més de la meitat de gent que s`hi dedica haurà de deixar el sector.

Les properes convocatories per entrar a Mosso d escuadra batràn records d`inscripció. No ho dubteu.

A les epoques de crisi, malgrat tot, és quan hi han grans oportunitats. Ja sigui de comprar acitus molt infravalorats o trobar idees que s adaptin a les noves necessitats dels mercats.

Jo ja he trobat alguna idea. Heus aqui la primera: si Fernando Martin, el de Martinsas-Fadesa , es pot declarar en concurs d`acreedprs com a persona física, també ho han de poder fer la gent que no pot pagar l`hipoteca i els prestecs personals. I aqui esta la idea: un grup d advocats que es dediquin a protegir les families. Jo crec que es poden trobar centenars de clients.

Algú s`apunta a desenvolupar.la?+

Alguna idea més?

4 comentaris:

ddriver ha dit...

un lllogater es pot declarar en fallida???
I el tema mossos,nomes falta que entri mes gent fustrada alla dins.
Ei t apuntes al club d fans d enric Duran?

Anònim ha dit...

Tingues en compte, que si et declares en fallida, tens un administrador judicial que administra les teves despeses. A comprar colonia Hacendado, les calces al mercat, bistecs del Lidl, i una sortida al mes a un menu de 12euros. Whisky DYC, etc,

Anònim ha dit...

pero el martinsa fadesa aquet segueix vivint de puta mare, aquet no te cap problema !!!!
es injust

Jordi ha dit...

Aquesta gent que té tanta pasta, com diu la Montse, segueix vivint bé. Fa fallida ell, però com tot està a nom de la dona o d'algú altre...