diumenge, 21 de desembre del 2008

posa els bigotis a remullar...

Hola,

des de fa uns mesos estic regsitrat al facebook.De servir no serveix per a gran cosa a no se que siguis en Xavier Sala Martin o tinguis un corrent de seguidors com ell.

Em vaig fer amic, per facebook insisteixo, del Ariel Santamaria. Aquell que vesteix de Elvis i vol arribar a ser alcalde de Reus. He pensat que si això pasés seria un senyal més de decadència de la nostra societat. Però inmediatament ho he vist de manera diferent. L`Ariel Santamaria vesteix estrafolari i proposa bajanades. QUi el vota sap a qui juga. Votar Carod , Montilla és més destructiu, perque hi ha gent que els vota de bona fe. Fins i tot és possible que hi hagi gent que cregui que Zapatero és honest i competent. La classe dirigent actual és una estructura tipus Matrix o , més modernament, Madoff. Us imagineu la Chacón o la Camats fent una feina productiva? oi que no?.

Una llum d`esperança ens la donen els entrenadors actuals del Barça, el Guardiola i el Xavi Pascual. A contracorrent de la nostra societat son seriosos i treballadors. Han creat un grup de treball i han establert una planificació que segueixen. En aquest sentit contrasten amb el pasotisme porril del sobrevalorat
Reijkard o el règim de terror d`Ivanovic.

Santamaria, Guardiola i Pascual no enganyen. Camats, Chacón , Benach i tutti quanti son una mentida en si mateixos.

I el Carod em preguntareu? ui, doncs no us perdeu el meu proper post ; titulat

MANS NETES , BIGOTI BRUT

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si noi, tots estem enganyats i som tontos. Sort que hi ha gent com tu que ho veu clar.
Gent que vota a qui ha de votar i que com els seus no guanyen pensa que els equivocats són els que voten als altres.
Gracies per obrir-nos els ulls i segueix difamant segur que te'n sortiras.
O no, però això no importa, veritat?