dijous, 4 de desembre del 2008

Zorrilla

Hola,

després de molt de temps de no viatjar fora de la nostra estimada Catalunya, demè me la foto a Valladolid fins dissabte. És tema de negocis i de fet al migdia ja hauré acabat. Si algú te una idea sobre que fer en la ciutat del Pisuerga, doncs que m`ho digui. I també si algú vol una foto dedicada d`Onesimo, faré el possible.

Vaig trucar una ex novia que viu allí, però malauradament acaba de tenir bessons.

De productes crec que hi han formatges i unes rosquilles.

Suposo que acabaré comprant una ensaimada a la terminal C.

Miraré de fer fotos a l`estil taxi driver dins l`estadi de la pulmonia.

6 comentaris:

òscar ha dit...

si aconsegueixes una foto (dedicada) d'onésimo, el dolent dels germans hierro i el central aquell que va fitxar eusebio (mario, crec que s'anomenava!) plegats si que em faria il.lussió, si!

bon pont!

chamb ha dit...

el Mario ara és el central del Getafe¡¡¡

Jordi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi ha dit...

Jo de tu em quedava a l'habitació de l'hotel amagat. Ja saps que per allà les espanyes no ens tenen molt d'apreci. Sobretot dissimula el teu deix català!!

Hi hagi sort amb els negocis!!

Sergio Kresic va entrenar el Valladolid alguna temporada? Em sona... Segur que els va baixar a segona... És d'aquells entrenadors que només que els fitxen ja tenen cara de cessats!

Mikel ha dit...

ui fachadolid... a mi emporta bons records d'un cop que vem guanyar 0-6 despres de haver guanyat a Wembley i poc abans de guanyar la lliga ;-)))

ddriver ha dit...

jaja als estadis sempre hi ha una porta oberta,alla es ont has de colar i quan et diguin algo digues es que desde petit era fan d aquet equip,era un boig del joc de More i hauras triumfat.
A la carretera d Pañafiel hi ha unes llums vermelles que distreuen molt quan un no te novies a la ma