dilluns, 21 de desembre del 2009

doncs era veritat

sms25 > Actualitat > Notícies Vols enviar una notícia? PolíticaJosé Montilla es confessa: 'La meva cançó preferida és Mediterraneo de Lluís Llach'Vota | Resultats 5 vots Enviar Imprimir18/12/2009 - 15:42 h - Política
Segons ha pogut saber SMS25, el president de la Generalitat, José Montilla, va ser interpel·lat dimecres per uns periodistes que van preguntar-li diversos temes de l'actualitat política. Entre d'altres coses, però, li van preguntar al cap de l'executiu quina era la seva cançó preferida. Montilla, en un gest de sensibilitat cap a la música feta en català, va respondre el següent: 'La meva cançó preferida és Mediterrano, de Lluís Llach”.Com sabran tots els lectors d'aquest portal, Mediterraneo, després de Paraules d'amor, és la cançó més coneguda del cantautor de Porrera.

Al veure la cara d'incredulitat dels periodistes, Montilla va pensar que alguna cosa no estava anant bé. Posteriorment, va saber que Mediterraneo no era precisament de Lluís Llach, sinó de l'artista del barri del Poble Sec Joan Manuel Serrat. Tal i com ha pogut verificar aquest portal, el president de la Generalitat de Catalunya és entusiasta d'altres cançons del rock en català, com ara Boig per Tu d'Els Pets, L'Empordà d'Estanislau Verdet, Llença't de Sopa de Cabra o Bon dia de Lax'n'Busto.

2 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Ademés, Mediterráneo es en castellà.

El veí de dalt ha dit...

Així m'agrada! Una mica d'humor fi de tant en tant!