divendres, 15 de gener del 2010

haiti

Hola,

no se si sabeu que Haiti és a la mateixa illa que la Republica Dominicana. Molts haureu estat, com jo, a Punta Cana i haurem comprobat que és un lloc pobre però divertit. Alla si que hi ha masclisme del fort. Una cambrera em va explicar que no anava a les discoteques perque a les lletjes els tios s en riuen, les empenyen i els escupen.

La gran sort de la Republica és que algun president va tenir la visió de conservar els boscos. De manera que en alguns anys, es va arribar a castigar amb pena de mort la tala no autoritzada. De manera que s`ha conservat la vegetació original. En canvi a Haiti van fer dues tales molt perjudicials; van exterminar els blancs en la revolta de 1791 i després van anar arrassant tots els boscos. Avui en dia , des d`una montanyeta de la frontera es veu una selva per la part de la república i un desert a la part d Haiti.

Aixo si, de bruixeria i tonteries les que vulguis. I que s`ho creuen.

I mira que el païs te potencial. Conec un guardia civil que hi va viure dos mesos i va follar més i millor que mai. Ara , al pobre Tortell Poltrona quan hi ha anar de pallasso voluntari li van dir que si sortia sol pel carrer no duraria ni mitja hora viu.

I la culpa de tot plegat? dels Estats Units, per suposat.