dissabte, 12 de juny de 2010

ara que tinc 36 anys

Com podeu veure en aquesta notícia capturada de l AVUI, als 36 anys es pot ser encara jove, i sobretot molt idiota.

M he proposat buscar el títular de record en quant considerar alfú "jove".
Un jove mor en caure del capó d'un cotxe en marxa
La víctima, de 36 anys, i el conductor del vehicle formaven part d'un grup de nou persones que haurien anat a comprar uns entrepans

ACN
Girona
Ult. Act. 12/06/2010 17:04
Icona mida text gran | petit Icona imprimir article Icona enviar article Icona enviï rectificació Icona afegeixi a la seva carpeta Icona opinions 2 opinions
Un jove ha mort aquest dissabte a la matinada després de caure de la part dreta del capó d'un cotxe en marxa al carrer Vitòria Gasteiz de Girona arran d'una juguesca.

En concret, la víctima, Daniel BD, de 36 anys i veí de Girona, i el conductor del vehicle formaven part d'un grup de nou persones que haurien anat a comprar uns entrepans.

Mentre una part del grup comprava el menjar, la resta va iniciar un recorregut amb un Ford Escort mentre un d'ells va pujar a la part dreta del capó del cotxe. Mentre feien aquesta juguesca, el conductor va fer un gir a l'esquerra i el jove va caure impulsat per la inèrcia del gir i es va colpejar el cap contra l'asfalt.

Segons ha informat la Policia Municipal de Girona, una vegada esbrinada la successió dels fets, el conductor del vehicle, Jose Luís HM, de 30 anys i veí de Girona, va ser detingut com a presumpte autor de conducció temerària.

La víctima ha mort aquesta matinada, a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

L'avís el va donar aquest divendres al vespre un ciutadà que va trucar al telèfon d'emergències de la Policia Municipal Girona per informar del que semblava un atropellament al carrer Vitòria Gasteiz de la ciutat.

Tot seguit, la policia va alertar el serveis mèdics i va adreçar una dotació policial que va trobar el jove estès al terra amb un fort traumatisme al cap.