dijous, 24 de juny del 2010

manute Bol- Castelldefels- Mega camarera




hola,

tres temes a tocar avui;

1) molts mails he rebut ja demanant l `obituari del gran Manute Bol, un personatge que tots vam estimar i admirar. Diu la llegenda que va neixer en una tribu que vivia a la sàbana i que de jove havia matat un lleó salvatge amb una llança. El que si és cert és que en la seva carrera va fer més taps que punts (crec que és l unic a la NBA). Dels diners que va guanyar els va donar casi tots a causes polítiques i amics i mamons. Crec que un cop arruinat va fer de taxista (m extranya perque no imagino com podria cabre a dins). La saluta la va cremar a base de farres amb dones i alcohol, l`única manera admirable de cremar-se).

2) l altre dia vaig anar al T , amb la E. La mega cmarera esta extremadament prima i em va semblar que amb les dents molt lletges. Sintomes clars de consum continuat de coca. A més , com que li vam demanar la beguda de manera no standard(en un vas petit i poc gel), es va mosquejar i a la E li va posar una quantitat mínima i amb actitud provocativa. Elmeu pronostic és que d aqui poc la fotran fora per problemàtica i començarà a rodar costa avall. No te ni trenta anys i la coca ja la ha matat.

3) Tots els qui hem estat per una estació de la RENFE hem vist gent atravessar les vies a peu. Això és especialmente cert en algunes estacions del maresme i garraf. És una altre expressió de la tonteria per la tonteria, tan habitual entre nosaltres.
I per suposat no podia faltar el Saura remarcant sanitaris i bombers han arribat de seguida. Ell més preocupat de quedar bé que del que havia passat.

A si , i per últim voldria recomanar un grup de facebook que es diu Fotos Antigues de Barcelona, que resulta extraordinariament interessant.