divendres, 30 de març del 2007

Anne Nicole Smith.



m`encanten aquest tipus de noies.

jo ho vaig pensar de seguida i cada cop n`estic més segur, Anne Nicole Smith va ser assassinada.

I és més, el seu fill també. Recordareu que el nano, de vint anys, va morir a l`habitació de sa mare quan havia nascut la filla de la Smith.

La meva hipotesi és la següent;

L`advocat ha tingut sempre el plan de quedar-se amb la pasta que la Smith estaba pendent d`heredar del seu difunt marit. La manera de fer-ho era casar-se amb ella o tenir un fill. Mentre durava l embaràs de la criatura l`advocat no podia estar segur de ser-ne el pare, perque la tia era un putón que anava follant amunt i avall. Un cop va neixer, de seguida va fer un analisi de ADN i va comprobar que si que era ell. (ja veureu com serà això el que sortirà).
Aleshores calia fer desapareixer del mapa el pobre nen de vint anys. No és dificil introduir alguna barreja mortal en una persona que es fot dirariament cinc o sis tipus de pastilles. Qualsevol ho pot averiguar fins i tot per Internet.

Un cop mort el noi, eliminar la pobre Anne Nicole era encara més fàcil. De fet el seu organisme tenia que estar ja molt dèbil de tantes substancies que rebia diariament.

He llegit que l`FBI esta investigant la mort del noi. Ja veureu que els següents passos en el culebrón seràn;

1) l`advocat demostrarà ser el pare de la nena.
2) L`FBI demostrarà que el la mort del noi va ser un homicidi.
3) Un Jutge ordenarà investigar la mort de la Smith.

en tot cas, descansi en pau la nina trencada. És una història trista de veritat.

4 comentaris:

Oriol ha dit...

la meva infinita ignorància no té límits. ¿ qui és aquesta noia? ho busco i em poso al dia.

Oriol ha dit...

torno més informat!. També he llegit que el fill del marit va morir d'una infecció després que el tribunal dictés sentencia a favor d'ella per cobrar herència. Uff, segur que hi haurà pel.licula de cinema.

chamb ha dit...

a si, m`havia ovidat el tema del fill del primer marit. Ja és extrany que gent tan ben situada agafi una infecció tonta.

Anònim ha dit...

Qui és aquesta tia? De qui havia d'heretar? Qui és el nou hereu? Per què la foto apareix sospitosament pixel·lada? Qui suporta la gent que beu Solan de Cabras?